Pakastemarjasekoitus jossa vadelmaa. Pitääkö kuumentaa ennen käyttöä?
Menin sit ostamaan Pakkasmarjan marjasekoitusta (mansikka, vadelma, mustikka). Pitääkö tätä nyt kuumentaa ennen käyttöä. Eikö niissä vadelmissa lymyile jokin vatsatautipöpö jos syö raakana?
Smootieen meinasin nuo tunkaista, mutta tajusin vasta kotona, että siinähän on vadelmaa.
Kommentit (10)
Jos on ulkomaisia marjoja, pitää kuumentaa.
Pussissa lukee 100% kotimainen ja alkuperämaaksi ilmoitettu Suomi, eli kotimaisia taitaa olla. Kuumennussuositusta tai muutakaan suositusta en löytänyt pussista.
Ap
Tuo kuumennussuositus koskee ulkomaisia vadelmia.
Mitä ulkomailla on mitä ei Suomessa ole? Eletäänkö me jossain täydellisyyden kuplassa, missä ei ole edes pöpöjä?
6. Oletko oikeasti noin tyhmä vai esitätkö?
[quote author="Vierailija" time="20.02.2014 klo 15:25"]
6. Oletko oikeasti noin tyhmä vai esitätkö?
[/quote]
Oikeasti tosiaan niin tyhmä, jos se nyt on tyhmyyttä? Tietämättömyyttä ehkä?
6.
Kuumennussuositus koskee tosiaan vain ulkomaalaisia marjoja. Tosin minä olen syönyt tässä yli 10 vuoden ajan ulkomaalaisia pakastevadelmia kuumentamatta, enkä vielä ole saanut minkäänlaista vatsatautia. Tuuristahan se on kiinni.. Tai sitten olen jo niin siedättynyt (onko se edes sana? :)) ettei tunnu missään :D
Kaikki ulkomaalaiset pakastemarjat suositellaan kuumennettavan
Jospa lukaisisit pussukan kyljestä, mitä siellä suositellaan. Jos ulkomaista vadelmaa, kuumennusta yleensä suositellaan.