Rucolaa pitsaan
Jos laitat pitsaan rucolaa, laitatko sen jo ennen paistamista vai ripotteletko päälle vasta juuri ennen tarjoilua? Molemmalla tavalla löytyi ohjeita, onko olemassa joku "oikea" tapa?
Kommentit (14)
Vasta juuri ennen syömistä. Parmankinkku + rucola + parmesanlastut. Nam.
Vasta paistamisen jälkeen...kuten myös ilmakuivattukinkku, parmasan sekä valkosipuliöljy.
Ja tänään taas. Lurps.
älä herran jestas paista salaatinlehtiä : ) paiston jälkeen ennen tarjoilua lemppaat rucolat lättysen päälle, niin a vot!
Paiston jälkeen. Enkä ripottele vaan mäjäytän kunnon kasan! Oi miten hyvää!
Joo todellakin paiston jälkeen, ei missään nimessä pidä paistaa rucolanlehtiä. Kitkerää ja pahaa tulee, ja nuhjaisen näköistä.
Rucolaa, parmankinkkua ja buffalomozzarellaa! Niiiiin hyvää!
Ja kaikki edellä mainitut laitan päälle vasta kun pohja+tomaattikastike on tullut uunista.
Miksi sitä pitää yleensäkään pitsaan sotkea, on nimittäin sen verran kitkerää, että en sitä halua muihinkaan ruokiin tai salaatteihin.
Pizzaan minäkin laitan päälle tuoreeltaan. Mutta jos teette piirakkaa, laittakaa pohjan päälle ensin rucolaa, sitten lämminsavulohta, sipulia, maustettua kerma-muna seosta ja uuniin. Rucola kestää paistamisen hyvin, pysyy värissänsä ja juuri senkin vuoksi tuo piirakkaan kivaa näköä ja ah' niin ihanaa makua.
Tuoreena mäkin laitan. Menis vähän koko pointti rukolasta jos sen kuumentaisi uunissa mössöksi.
ok, aika yksimielinen näkemys eli ilman rucolaa menee pitsat uuniin. Kiitti :)
ap
Laitan vasta juuri ennen tarjoilua, ihanan raikasta niin