Onko kellekään koskaan ikinä osunut mätää kananmunaa ruokaa laittaessa? ev
Kommentit (12)
Minulle on kerran, meni banaanilettutaikina pilalle kun en osannut varoa. Samantien roskiin ja ulos talosta, mutta silti keittiössä haisi kuolemalle koko loppupäivän. En olisi uskonut niiden haisevan niin pahalta, meinasi oksennus tulla kurkkuun.
Muutaman kerran osunut kohdalle. Sen kyllä sit huomaa :p
Ei ole kyllä koskaan sattunut, vaikka käytän aina kananmunia reilusti parasta ennen-päiväyksen jälkeen. Rikon munat aina eri kuppiin, ja yleensä ne ovat vielä todella tuoreita (keltuainen ihan kiinteä yms).
Ei ikinä. Käytän munia vielä kuukauden jälkeen parasta ennen päiväyksestä ja säilytän välillä lämpimässä ja välillä kylmässä. Haluaisin kyllä kokea tuon mätämuna tuoksun ennen kuolemaani :)
Kolme kertaa. Yksi keitettynä, meni loputkin roskiin niistä.
Kerran on osunut kohdalle ja aikaa sitä on yli 25 vuotta. Siksi minäkin rikon munat aina erilliseen kuppiin ja haistan munaa, kun olen siihen reiän koputtanut.Myös minä käytän munia pitkään parasta ennen päiväyksen jälkeen.
Never ever. En käytä vanhoja munia.
Ei ole, meillä kuluu ainaskin paketillinen munia viikossa. Kun rikon munia, vilkaisen siihen kopsuttamaani kohtaan mistä lähden avaamaan, se on tähän mennessä näyttänyt ihan terveeltä joten kuppiin vaan.
Olettaisin että mätä olisi ehkä tumma tai vetinen tai jotenkin poikkeava, ja sen huomaisi jo pienestä kolosta.
Meilläpä tuli koulussa köksän tunnilla kerran kananmunasta KANANPOIKANEN. Se oli tosin hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa vielä, suurimmaksi osaksi aivan löllöä vain. Mutta kyllähän se aika puistattava kokemus oli.
[quote author="Vierailija" time="03.02.2014 klo 23:09"]
Mun äidille on, ja se opetti mulle tuon munan rikkomisen erilliseen kuppiin :)
[/quote]Meillä ihan sama :)
Mun äidille on, ja se opetti mulle tuon munan rikkomisen erilliseen kuppiin :)