Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras reseptinne riisipuuroon?

Vierailija
31.01.2014 |

En käsitä miten saan siitä aina niin mautonta mössöä. :)

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
31.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punainen maito, tarpeeksi suolaa ja nyrkillinen punaista voita. Ei epäonnistu koskaan.

Vierailija
2/6 |
31.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse keitän riisejä vedessä sen verran, että vesi häviää (ohje riisin kylessä), laitan keon suolaa. Lisään litran maitoa ja annan kiuhua 5 minuuttia ja liedestä virrat pois, haudutan kypsäksi. NAM! Pitäiskin tehdä joku päivä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
31.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vesi (2 dl) ja voi (100g) kattilaan ja kun kiehuu niin huuhdotut puuroriisit (2 dl) sekaan, keitetään niin että vesi on imeytynyt. Lisätään punainen maito (1 l) ja keitetään puuro kypsäksi hiljaa hauduttaen muutama kerta välillä sekoittaen. Lisätään suola ja sekoitetaan.

 

Ei puuro paremmaksi muutu.

Vierailija
4/6 |
31.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen sillä pakkauksen reseptillä mutta käytän punaista maitoa ja tarpeeks suolaa. Teen kerroskattilassa niin ei tarvi koko ajan hämmentää.

Vierailija
5/6 |
31.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punainen maito loppuvaiheessa. Pitkä haudutusaika, kansi päällä Ei tarvii siis koko ajan keittää.

Vierailija
6/6 |
31.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin pyöritän riisiä voissa pari minuuttia, sitten kaadan pari desiä maitoa, annan kiehahtaa ja taas pari desiä. Kerroskattila tai jos ei ole niin isoon kattilaan vettä, pienempi kattila siihen roikkumaan kun vesi kiehuu. Itse puuron ei tarvitse kiehua. Haudutetaan n. tunti. Lisätään suola.

 

Rakastan riisipuuroa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kahdeksan