Paras reseptinne riisipuuroon?
En käsitä miten saan siitä aina niin mautonta mössöä. :)
Kommentit (6)
itse keitän riisejä vedessä sen verran, että vesi häviää (ohje riisin kylessä), laitan keon suolaa. Lisään litran maitoa ja annan kiuhua 5 minuuttia ja liedestä virrat pois, haudutan kypsäksi. NAM! Pitäiskin tehdä joku päivä
Vesi (2 dl) ja voi (100g) kattilaan ja kun kiehuu niin huuhdotut puuroriisit (2 dl) sekaan, keitetään niin että vesi on imeytynyt. Lisätään punainen maito (1 l) ja keitetään puuro kypsäksi hiljaa hauduttaen muutama kerta välillä sekoittaen. Lisätään suola ja sekoitetaan.
Ei puuro paremmaksi muutu.
Teen sillä pakkauksen reseptillä mutta käytän punaista maitoa ja tarpeeks suolaa. Teen kerroskattilassa niin ei tarvi koko ajan hämmentää.
Punainen maito loppuvaiheessa. Pitkä haudutusaika, kansi päällä Ei tarvii siis koko ajan keittää.
Ensin pyöritän riisiä voissa pari minuuttia, sitten kaadan pari desiä maitoa, annan kiehahtaa ja taas pari desiä. Kerroskattila tai jos ei ole niin isoon kattilaan vettä, pienempi kattila siihen roikkumaan kun vesi kiehuu. Itse puuron ei tarvitse kiehua. Haudutetaan n. tunti. Lisätään suola.
Rakastan riisipuuroa.
Punainen maito, tarpeeksi suolaa ja nyrkillinen punaista voita. Ei epäonnistu koskaan.