Käytännössä kaiken voi säilöä purkkeihin
Tajusin vasta nyt että melkeenpä kaikki ylimääräiset kasvikset yms. voi helposti vaan säilöä lasipurkkeihin etikka/vesi/suola/mauste liemeen. Miksiköhän tästä ei ylensä puhuta ruokahävikin vähennyskeinona? Usein ostaa vaikka porkkanapussin josta jää käyttämättä puolet eikä niille mitään käyttöä keksi ja sitten mätänee jääkaappiin. Tuolla tavalla säilyy ainakin monta viikkoa, kunnollisia puhtaussääntöjä noudattamalla paljon pidempäänkin.
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Pakastimenkin voi ottaa avuksi.
Se on varsin kätevä keino raikastaa varsinkin punalaputettuja, päiväysvanhoja tuotteita.
Mun mielestä myös kaupassa kannattaa miettiä, mitä tekee tuotteista, joita ostaa. Vaikkapa porkkanat eivät mene äkkiä pahaksi. Porkkanoita saa eri kokoisissa pusseissa, eli jos käyttää porkkanaa vain vähän, kannattaa ostaa pieni pussi. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että jos ostaa porkkanaa tiettyä reseptiä varten, miettii myös muita asioita, joita siitä voi valmistaa.
Pakastimenkin voi ottaa avuksi.