Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käytännössä kaiken voi säilöä purkkeihin

Vierailija
21.10.2020 |

Tajusin vasta nyt että melkeenpä kaikki ylimääräiset kasvikset yms. voi helposti vaan säilöä lasipurkkeihin etikka/vesi/suola/mauste liemeen. Miksiköhän tästä ei ylensä puhuta ruokahävikin vähennyskeinona? Usein ostaa vaikka porkkanapussin josta jää käyttämättä puolet eikä niille mitään käyttöä keksi ja sitten mätänee jääkaappiin. Tuolla tavalla säilyy ainakin monta viikkoa, kunnollisia puhtaussääntöjä noudattamalla paljon pidempäänkin.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastimenkin voi ottaa avuksi.

Vierailija
2/3 |
21.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pakastimenkin voi ottaa avuksi.

Se on varsin kätevä keino raikastaa varsinkin punalaputettuja, päiväysvanhoja tuotteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
21.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä myös kaupassa kannattaa miettiä, mitä tekee tuotteista, joita ostaa. Vaikkapa porkkanat eivät mene äkkiä pahaksi. Porkkanoita saa eri kokoisissa pusseissa, eli jos käyttää porkkanaa vain vähän, kannattaa ostaa pieni pussi. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että jos ostaa porkkanaa tiettyä reseptiä varten, miettii myös muita asioita, joita siitä voi valmistaa.