Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kurkku kipeä ja ruokaa on mutta ei mitään ns valmista. Kannattaako pian tehdä ruokia pakkaseen?

Vierailija
20.10.2020 |

Mietin lähinnä jos on koronaa niin olisiko fiksumpaa käyttää huominen ruuanlaittoon vai lepäämiseen ja toivoa että ei koko tauti tulisikaan kun ottaa rennosti?

(töitä ei ole viikkoon ja kauppaan tai muualle ei ole tarvetta mennä)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ylipainoa?

Vierailija
2/4 |
20.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huominen menee siihen että menet kotonatestiin. Nyt teet omaolotestin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä että. Kokkaa ja lepää.

Vierailija
4/4 |
20.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huominen menee siihen että menet kotonatestiin. Nyt teet omaolotestin

Tottakai menen, lähinnä pohdin onko mun järkeä tehdä hulluna valmista ruokaa (eli kuoria perunoita, paistaa jauhelihaa yms juttuja ja tehdä valmiita laatikko ja keittosettejä) pakkaseen. Vai meneekö makuaisti niin ihan yhtä hyvin voin sitten elää mikropuurolla, nuudeleilla ja kotiin toimitettavalla ruualla?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan viisi