Kurkku kipeä ja ruokaa on mutta ei mitään ns valmista. Kannattaako pian tehdä ruokia pakkaseen?
Mietin lähinnä jos on koronaa niin olisiko fiksumpaa käyttää huominen ruuanlaittoon vai lepäämiseen ja toivoa että ei koko tauti tulisikaan kun ottaa rennosti?
(töitä ei ole viikkoon ja kauppaan tai muualle ei ole tarvetta mennä)
Kommentit (4)
Huominen menee siihen että menet kotonatestiin. Nyt teet omaolotestin
Vierailija kirjoitti:
Huominen menee siihen että menet kotonatestiin. Nyt teet omaolotestin
Tottakai menen, lähinnä pohdin onko mun järkeä tehdä hulluna valmista ruokaa (eli kuoria perunoita, paistaa jauhelihaa yms juttuja ja tehdä valmiita laatikko ja keittosettejä) pakkaseen. Vai meneekö makuaisti niin ihan yhtä hyvin voin sitten elää mikropuurolla, nuudeleilla ja kotiin toimitettavalla ruualla?
Onko ylipainoa?