Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lettuja puurosta?

Vierailija
14.01.2014 |

Elikkä eilisestä jäi uuniohrapuuroa, ja nyt ajattelin että voisikohan sitä hyödyntää paistamalla lettuja? Olisin leiponut sämpylöitä mutta ruokaöljy on loppu, ja täällä on vain yksi avattu pkaetti Floraa joten rasvaa ei ole kovin paljon laittaa mihinkään taikinaa....

 

Mutta jos ottaisin ohrapuurojämät ja sekoittaisin siihen pari kananmunaa ja ehkä vähän maitoa ja vehnäjauhoja, niin tulisikohan siitä hyvä aamupala?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
14.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tulee! Olen itsekin tehnyt joskus :)

Vierailija
2/6 |
14.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tulisi! Paistelen itsekin puurolettuja toisinaan, ja nimenomaan ohrapuurosta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
14.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sämpylätaikinaan tarvita rasvaa, ei sokeriakaan.

Vierailija
4/6 |
14.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.01.2014 klo 07:01"]Ei sämpylätaikinaan tarvita rasvaa, ei sokeriakaan.

[/quote] ei ehkä tarvita mutta kyllä niistä tulee parempia jos niitä käyttää.

Vierailija
5/6 |
14.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lettuja saa melkein mistä  jauhopöperöstä tahansa. Ohrapuurosta voisi  yrittää myös suolaisia ruokalettuja lisäämällä hienoksi hakattua sipulia, suolaa, pippuria, paprikajauhetta tai currypulveria. Koossa pysyäkseen letut tarvitsevat joko munia ja jotain viljajauhoja tai näiden sijasta pelkkiä kikherhejauhoa. Jälkimmäisillä tulee vegaaniversio.

Vierailija
6/6 |
14.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sämpylöitä voi tehdä ilman rasvaakin, voit toki tehdä lettujakin tai pannukakun.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kolme