Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitatteko kaalilaatikkoon raakaa riisiä?

Vierailija
17.12.2013 |

Tein elämäni ekan kaalilaatikon, tai siis on vielä uunissa. Se on nyt ollut uunissa 1t 20min ja riisit on vielä ihan kovia.

Miten teillä on tapana ollut laittaa kaalilaatikkoa?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisit raakana, mutta tarpeeksi nestettä myös. Imevät itseensä ihanat maut. Mä teen lihaliemeen ton laatikon.

Vierailija
2/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En köytä riisiä vaan ohraa tai linssejä. Mutta kyllä ne raakoona joukkoon laitetaan.

 

kaalilaatikolla kestää helposti kolmatta tuntia, ennen kuin se on todella hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana laitan, eikä ole mitään ongelmia ollut.

 

Onkohan ap:n laatikossa tarpeeksi nestettä? Luulisi riisin reilussa tunnissa kiehuvan kypsäksi.

Vierailija
4/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän riisit ensin, risottoriisi paras. 1+ t riittää silloin uunissa, tietty parempi tulee jos pitää kauemmin...

Vierailija
5/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan Ap laittanu sen uunin päälle ja lämmön myös?

Vierailija
6/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän kaaliraasteen ja laitan riisit siihen sekaan niin, että keitinvesi imeytyy riisiin. Sitten uuniin kermaa sekaan nesteeksi ja sitä (tai lihalientä) lisätään, kun edelliset ovat imeytyneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakaa sen olla pitää, sillä koko ruuan idea on se että riisi saa makunsa siellä uunivuossa imemistään nesteistä. Siis niinkuin paellariisi imaisee itseensä katkarapujen, sahramin ym. aromit.

Vierailija
8/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä sirottelen sen wiihen päälle paistamisen jälkeen, tietysti raakana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän kaalin ja riisin yhtä aikaa, jauheliha, mausteet ja siirappi sekaan ja uuniin vielä paistumaan. Uuniin menee kypsä ruoka.

Vierailija
10/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan riisin raakana ja hyvää on aina tullut. Oleellista on olla sekoittamatta riisiä kaali-lihaseokseen, vaan raaka riisi pitää laittaa ensimmäisenä vuoan pohjalla ja lisätä varovasti sen päälle muut ainekset. Näin riisi pääsee helposti imemään kaalista ja lihasta valuvan + itse lisäämäsi nesteen. Jos riisillä ei ole tarpeeksi nestettä, se jää kovaksi vaikka sitä kuinka paistelisi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nestettä ei ole tarpeeksi jos tunnin jälkeen riisi vielä kovaa. Lisää lihalientä (vaikka kuutiosta).

Vierailija
12/13 |
17.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän ensin, mutta en täysin kypsäksi. Tosin käytän useimmiten ohrasuurimoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
15.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

molemmat onnistuvat siis riisit ilman keittämistä tai keitettyinä... Pointti on siinä,että nestettä tarpeeksi..tunnissa riisit kypsyvät hyvin....ja uunin tietenkin pitää olla 180-200 asteisena.. huom..pääkokkina olen toiminut 30v

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kuusi