Suklaa on parasta kylmänä ja kovana
Mikään ei ole parempaa kuin haukata palaa kylmää rouskuvaa suklaata. Huoneenlämpöinen suklaa on ällöttävää, ihan sama tuleeko siinä jotkut aromit esille paremmin.
Kommentit (20)
Kylmä suklaa ei maistu millekään kuten ei jäinen jäätelökään.
Jääsuklaa on ihan herkkua. Pieniä suklaita värikkäissä muffinsivuuan (siis tosi paljon pienemmissä) näköisissä papereissa. Nää säilytetään pakkasessa. Nami.
Vierailija kirjoitti:
Kylmä suklaa ei maistu millekään kuten ei jäinen jäätelökään.
Tykkään siitä suutuntumasta ja rakenteests, enkä niin paljon mausta.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kylmä suklaa ei maistu millekään kuten ei jäinen jäätelökään.
Tykkään siitä suutuntumasta ja rakenteests, enkä niin paljon mausta.
Ap
Tuo kertookin kaiken eli et ymmärrä suklaasta mitään.
Sinulle käy mikä tahansa kylmä ja kova rasva.
Mulla kylmä sulla muuttuu suussa vain sellaiseksi kosteaksi möykyksi mikä ei maistu miltään.. Lämmin suklaa maistuu ja sulaa suussa😋
Parastahan on juuri sellainen huoneenlämmössä pehmynnyt suklaa... valuu vesi kielelle jo pelkästä ajatuksesta
Pistän aina suklaan vähäksi aikaa jääkaappiin ennen syöntiä, ihan parasta niin! Ihanaa, kun on muitakin samaa mieltä, että lämmin, sotkeva suklaa ei ole hyvää. Ei sen suklaan tarvitse siellä kaapissa kohmeeseen mennä, kunhan vähän kovettuu. Ei sellaisena sula heti suuhun, ja häviä jonnekin, ettei maistaa ehdin. Kylmänä kestää pitempään suussa ja vähempi määrä riittää. Eikä sottaa syödessä!
Vierailija kirjoitti:
Parastahan on juuri sellainen huoneenlämmössä pehmynnyt suklaa... valuu vesi kielelle jo pelkästä ajatuksesta
Tai selllainen mikä on vähän sulanut esim auringossa ja voi vaan lusikoida suuhun😋😋
Hyi, sehän vie suklaan ominaisuudet täysin. Lämmin, pehmeä suklaa - voiko olla maistuvampaa.
Määkin kannatan jääkaappi suklaata. Joitain ohuita suklaista pidän jopa pakkasessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kylmä suklaa ei maistu millekään kuten ei jäinen jäätelökään.
Tykkään siitä suutuntumasta ja rakenteests, enkä niin paljon mausta.
Ap
Tuo kertookin kaiken eli et ymmärrä suklaasta mitään.
Sinulle käy mikä tahansa kylmä ja kova rasva.
Ei käy. Eihän ne tunnu ja maistu lainkaan samalta kuin kylmä suklaa.
Vierailija kirjoitti:
Kylmä suklaa ei maistu millekään kuten ei jäinen jäätelökään.
Näin on. Mä laitan aina jäätelön hetkeksi mikroon.
Mutta suklaa jäätelön päältä on parasta!
Lämmin tahmasuklaa on ällöä ja pahaa, jää kiinni kitalakeen ja kurkkuun, hyi kuvotus.
Tiedättekö mitkä kaksi ovat parasta kylmänä ja avattuna?
Tietysti anoppi ja kalja.
Kylmä suklaa ei ole mautonta, maku on vain hillitympi ja minusta parempi kuin lämmin suklaa, joka on ällömakeaa. Jotkut suklaat voi jopa laittaa pakkaseen, se lohkeava rakenne on ihan parasta ja makuominaisuudet muuttuvat hiljalleen, kun suklaa alkaa lämmetä.
Kyllä! Se on juurikin näin. Ihan erilainen kokemus kuin se huoneenlämmin löllötys.