Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä jauhoista valmistatte lörtsynne?

Kolmikymppinen mies
30.09.2020 |

Asun Tokiossa tällä hetkellä ja olen syönyt viimeiset kuukaudet vain aasialaista. Rakastan aasialaista, mutta olen hitusen kyllästynyt, koska olen syönyt sitä niin paljon viimeaikoina. Ajattelin, että jos valmistaisin kunnon suomalaisia lörtsyjä, niin muistaisin taas miksi rakastinkaan aasialaista ja nauttisin siitä taas ihan eri lailla, koska suomalainen lörtsy on ehkä etovin asia maapallolla mitä suuhunsa voi laittaa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla