Miten sais sinappijauheen makua laimennettua?
Pistin purkkihernekeittoon 2 rkl sinappijauhetta, kun en tiennyt että tuo on noin äkäistä. Ei pysty aivastelematta syömään lusikallistakaan, kun polttaa suuta ja nenää. Tuntuu että ei ole kyllä mitään mitä tuonne keiton joukkoon voisi laittakaan. Vettä siellä on jo niin paljon että on ihan lirua. Keittäminen ei varmaan auta?
Kommentit (9)
En pysty nyt pakastamaan kun olen mökillä eikä täällä ole pakastinta. Ei ole oikein mitään tosiaan tuonne joukkoonkaan muuta kuin näkkileipää, tonnikalaa, puurohiutaleita, vehnäjauhoja. Ei edes toista hernekeittopurkkia jatkoksi.
-ap
Kermalla maku pehmenee. Perunoita ja porkkanoita voit keittää myös keiton seassa, halutessasi sitten poistaa ne, imevät makua pois.
Vierailija kirjoitti:
En pysty nyt pakastamaan kun olen mökillä eikä täällä ole pakastinta. Ei ole oikein mitään tosiaan tuonne joukkoonkaan muuta kuin näkkileipää, tonnikalaa, puurohiutaleita, vehnäjauhoja. Ei edes toista hernekeittopurkkia jatkoksi.
-ap
No sitten puurohiutaleita ja tonnikalaa, tulee ruokaisampikin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En pysty nyt pakastamaan kun olen mökillä eikä täällä ole pakastinta. Ei ole oikein mitään tosiaan tuonne joukkoonkaan muuta kuin näkkileipää, tonnikalaa, puurohiutaleita, vehnäjauhoja. Ei edes toista hernekeittopurkkia jatkoksi.
-apNo sitten puurohiutaleita ja tonnikalaa, tulee ruokaisampikin.
Niin kai sitä pitää. Ei viitsi heittää ruokaa menemäänkään
-ap
Koittaisin peittää sen maun chilillä.
Keittäminen vain voimistaa makua entisestään. Voitko pakastaa keiton pienissä erissä ja laimentaa vaikka purkkihernekeitolla sopivaksi?
Kerma pyöristää sinapin makua, mutta ei sekään auta, jos sinappia on ihan liikaa.