Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette uuni avokadot? Siis

Vierailija
19.09.2020 |

Halkaistaan, päälle jotain juusto? Uuniin, kauanko?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halkaistaan, kaiverra sisus ja tee mieleinen täytete, hyödynnä sisus tähän täytteeseen, juustoraastetta ja uuniin.

Vierailija
2/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mitkä? Avokadon makuhan kitkeröityy lämmittäessä, se on tarkoitettu syötäväksi kylmänä tai huoneenlämpöisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee. Avokadon maku ja koostumus menevät kuumentaessa huonoiksi.

Vierailija
4/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniavokaadot, voi luoja! Seuraksi raakoja perunoita.

Vierailija
5/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahtaa olla makuelämys 🤢

Vierailija
6/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos välttämättä haluaa lämmittää avokadoa, tee kasvissosekeiton pohja (vettä, mausteita, sipulia, purjoa jne), kiehauta hyvin ja soseuta. Anna jäähtyä hetki. Muussaa avokado ja soseuta joukkoon. Tulee ihan hyvänmakuinen keitto, mutta missään nimessä ei saa olla lähellekään kiehuvan kuumaa tai maku menee pilalle. Tarjoile karamellisoitujen sipuleiden kanssa.

Vierailija
8/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aamiaisavokadot: https://www.meillakotona.fi/reseptit/aamiaisavokado .

No hyi. Avokadoa ei saa kuumentaa kuin aivan vähän, muuten sen maku menee pilalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi avokado pitää kypsyttää ja laittaa vielä kovia rasvoja eli juustoa mukaan.

Vierailija
10/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita mielummin uuniin täytettyjä tomaatteja, paprikoita, tai kesäkurpitsaa.

Koverra tomaatin/kesäkurpitsan sisus pois,hienonna sisus ja käytä se tekemääsi täytteeseen (jauheliha, tonnikala, kasvis) sipulia, valkosipulia, mausteiksi yrttejä, pippuria, suolaa. Pintaan juustoraastetta.

Avokado ei ole varmaankaan parhaimmillaan paistettuna, menee myös ruman väriseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis mitkä? Avokadon makuhan kitkeröityy lämmittäessä, se on tarkoitettu syötäväksi kylmänä tai huoneenlämpöisenä.

Ei pidä paikkaansa. Minä paistan avokadoviipaleita pannulla, niistä tulee mielettömän hyviä, kun paistaa pinnat rapeiksi.

Vierailija
12/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhdyssanana - ilman väliviivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avokadoista tehdään myös dipattavia "ranskiksia", avocado fries. Googlatkaapa huviksenne ja myös baked avocado.

Vierailija
14/14 |
19.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitetaan makara päälle ja etam juusto.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi yhdeksän