Teetkö nakkikastikkeen perunoilla vai perunamuussilla?
Kommentit (28)
En laita perunaa nakkikastikkeeseen.
En oo tehny aikoihin.
Zinc
Pitäisköhän tehdä
Hakkaatko lapsesi remelillä vai nyrkillä?
Nakeille teen kastikkeen kyllä ihan vaan jauhoista, voista, vedestä ja mausteista. Jos olen laiskalla päällä, keitän lisäksi vain kuoriperunat. Jos tekee mieli herkutella, teen kastikkeen kaveriksi perunamuusin.
Mieluummin syön nakkikastikkeen keitettyjen perunoiden kanssa. Jos on perunamuusia, niin sen kanssa riittää höyrynakit/uunimakkara, ei siis tarvitse kastiketta erikseen.
Onpas täällä hauskaa porukkaa.
Molempia teen, ihan siitä kiinni mitä tekee mieli sillä kertaa.
Vierailija kirjoitti:
Nakeille teen kastikkeen kyllä ihan vaan jauhoista, voista, vedestä ja mausteista. Jos olen laiskalla päällä, keitän lisäksi vain kuoriperunat. Jos tekee mieli herkutella, teen kastikkeen kaveriksi perunamuusin.
Paitsi että unohdit ne nakit kastikkeesta...
Olen muistavinani kasariajoilta että keitetty kukkakaalikin soveltuisi ainakin lisäkkeeksi. Tuolloin myös keitetyt perunat ja lantturaaste rusinoilla koulussa. Mutta jos ei nuita edellisiä lisukkeeksi niin muusi.
Muusilla yks s. Ja samalla luutuan yks t.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nakeille teen kastikkeen kyllä ihan vaan jauhoista, voista, vedestä ja mausteista. Jos olen laiskalla päällä, keitän lisäksi vain kuoriperunat. Jos tekee mieli herkutella, teen kastikkeen kaveriksi perunamuusin.
Paitsi että unohdit ne nakit kastikkeesta...
En unohtanut. Ne tuli mainittua siinä kohdassa kun sanoin että "nakeille teen kastikkeen..."
Vierailija kirjoitti:
Millainen ihminen tekee nakkikastiketta ruoaksi?
Aika monenkinlainen.
Minä puolestani teen nakkikastikeen paistinpannulla. Se on paljon helpompaa noihin muihin konsteihin verrattuna.
Nakit on pahoja, joten nakkikastike on pahaa. En ikinä syö sitä.
Eip ole tullut tehtyä nakkikastiketta aikoihin. Teen sen yleensä pastan kanssa. Kastikkeessa on tomaattimurskaa ja loraus kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nakeille teen kastikkeen kyllä ihan vaan jauhoista, voista, vedestä ja mausteista. Jos olen laiskalla päällä, keitän lisäksi vain kuoriperunat. Jos tekee mieli herkutella, teen kastikkeen kaveriksi perunamuusin.
Paitsi että unohdit ne nakit kastikkeesta...
En unohtanut. Ne tuli mainittua siinä kohdassa kun sanoin että "nakeille teen kastikkeen..."
Unohdit, että tämä oli saivarteluketju, joten kyllä, unohdit mainita nakit erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Millainen ihminen tekee nakkikastiketta ruoaksi?
Aika monenkinlainen.
Ei voi enää, kun niissä kaikissa on askorbiinihappo eikä elimistö sitä siedä. Mut onhan makkroissa perunakuituakin nykyään, taitas olla liikaa se pottumuusi? Siis perunamuusi ilman nakkeja, kiitos!
Millainen ihminen tekee nakkikastiketta ruoaksi?