Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voisiko mokkapalaohjeella tehdä muffinsseja?

Vierailija
31.10.2013 |

Ei siis laittaisikaan sitä taikinaa pellille vaan muffinssivuokiin?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

nostan....

Vierailija
2/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei missään nimessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko pullataikinasta tehda taytekakkua?

Vierailija
4/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei voisi? Eikö taikina ole aika samanlainen, mitä suklaamuffinsseihin tulisi?

Vierailija
5/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kertokaa nyt joku, minuakin kiinnostaisi tietää. En ole ap.

Vierailija
6/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kysymys on ap:lta ihan asiallinen. Onhan muffinssien taikina yleensä hieman kuohkeampaa kuin mokkapalojen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä ainakaan pahanmakuista tulisi, hyvin voi.

Vierailija
8/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, mutta rakenne tulee olemaan sama kuin mokkapaloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihda leivinjauho ruokasoodaan, niin taikinasta tulee kuohkeampi ja ne kohoavat.

Vierailija
10/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos 10. laitanko ruokasoodaa saman verran kuin leivinjauhetta on ohjeessa? Voinko säilyttää mokkapaloja/mokkapalamuffinsseja huoneen lämmössä?

 

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvin onnistuu. Minä teen niin usein, jotta vältyn muka niin rasittavalta palojen leikkaamiselta.

Vierailija
12/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihdatko sinä 12 leivinjauheen ruokasoodaan myös?

 

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.10.2013 klo 17:56"]

Vaihdatko sinä 12 leivinjauheen ruokasoodaan myös?

 

ap

[/quote]

 

En vaihda, ei ole tullut mieleenkään.

 

12

Vierailija
14/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.10.2013 klo 17:54"]

Kiitos 10. laitanko ruokasoodaa saman verran kuin leivinjauhetta on ohjeessa? Voinko säilyttää mokkapaloja/mokkapalamuffinsseja huoneen lämmössä?

 

ap

[/quote]Jos laitat soodaa, niin nesteenä pitäis olla jotain hapanta, muuten toi sooda maistuu läpi, ja se on pahaa/kitkerää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teet soodalla, korvaa neste happamalla ja laita soodaa vain puolet ohjeessa mainitusta leivinjauheen määrästä.

 

Olen itse tehnyt mokapalat ihan pellille joskus noin (tosin maito/piimän ja leivinjauhe/soodan lisäksi vaihdoin myös oivariinin ruokaöljyyn, että tulisi vielä lisää mehevyyttä) ja lopputulos oli tavallisia mokkapaloja mehevämpi ja "muffinssisempi".

 

Normaalista taikinasta tulee taas kuohkeampi lopputulos. Mutta onnistuu kyllä ihan kummalla vaan. Pitää vaan päättää minkätyyppisen leivonnaisen haluaa.

Vierailija
16/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko niitä säilyttää yön huoneenlämmössä???

Vierailija
17/17 |
31.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

16 puhuu asiaa.