Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko 5 pv vanhan jauhelihan syödä?

Vierailija
12.09.2020 |

Niin, voiko?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä tiedät mielisairaalassa tarjottavan jauhenlihan iän? Voit luottaa henkilökuntaan.

Vierailija
2/6 |
12.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista, haiseeko se pilaantuneelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kertokaa nytten! Tehän olette lehmiä, kaunko lihanne säilyy, jos sitä ei ole savustettu eli tupakoitu?

Vierailija
4/6 |
12.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voi kai sen syödä siinä mielessä että kai se suusta menee alas jos joku on niin hullu että haluaa ottaa riskin.

Mutta ei se kauhean järkevää ole. Pilaantumisen voi nähdä ja haistaa, mutta ruokamyrkytysbakteereja ei voi. Ja noin vanhassa ne voi olla jo lisääntyneet reilusti ja aiheuttaa vakavan taudin.

Ellei kyseessä ole siis tuoreena pakastettu ja sitten juuri jääkapissa sulatettu, sekin pitää heti sulatuksen jälkeen käyttää.

Vierailija
5/6 |
12.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi. Monesti haisee epämääräiseltä vaikka päivätystäkin olisi jäljellä päivä. Halvemmissa sika-naudoissa ainakin.

Vierailija
6/6 |
12.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Raaka jauheliha pilaantuu nopeasti. Viimeinen käyttöpäivä on todella viimeinen käyttöpäivä, ei parasta ennen. Jos jauheliha on kypsennetty se säilyy kyllä paremmin.