Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoanlaittaja tyyppejä paikalla? Mikä meni safkassa vikaan? Pistävä maku

Vierailija
09.09.2020 |

Ruokaan tuli risottoriisiä 6dl, kanaa, pari smetanaa, aurajuustoa paketillinen, ananasta, paprikaa, parmesaanijuustoa se pussillinen. Höskä uuniin.

TODELLA pistävä maku, vähän tulee mieleen että liikaa aurajuustoa, mutta ei se pistävältä maistu muissakaan pienemmissä ruokamäärissä vaikka ois koko paketti. Eikai parmesaanikaan pistävää makua tee?

Voikohan tuon pelastaa laittamalla lisää riisiä ja sotkemalla sen tuonne sekaan

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luultavasti halpaa ja huonoa sinihomejuustoa siinä.

Vierailija
2/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keksittikö tuon reseptin omasta päästä?

Kuulostaa hirveältä sotkulta, kolmea erilaista kahta erilaista juustoa ja jopa smetana sekaan.

Smetan yleisemmin laitetaan vasta tuoreen ruuan päälle.

Ei ihme että maistuu jotenki kitkerältä, itsestäni tuollainen sotku maistuisi hirveältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi tuo risotto piti työntää uuniin ja sotkea siihen tuollainen määrä juustoja ja vielä smetana päälle.

Voi helkkari mitä höskää tuo onkaan!

Vierailija
4/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on tosiaan harvinaisen outo resepti. Miksi ihmeessä olet laittanut sinihomejuustoa ja parmesania samaan ruokaan? Ja sitten vielä smetanaa lisäksi. Ei ihme, jos on vähän pistävää. En usko, että tuota nyt enää mitenkään pelastaa.

Vierailija
5/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä ihmeestä olet tuollaisen ohjeen kaivanut?

Vierailija
6/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

"mikä meni vikaan?"

No noin niinku pikaisesti sanottuna: Kaikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

no melkosta sotkua tulee. Näköjään nestettä ei tullut yhtään ni aika kuivaa sotkua tulee, vaikka kuin smetanaa ja juustoa sotkettu.

Vierailija
8/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liika parmesan maistuu läpi kaiken. Sitä veikkaan syyksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi pelastaa heittämällä roskan roskiin ja tilaamalla pizzat kotipizzasta.

Vierailija
10/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veikkaan tuota aurajuusto-parmesaani yhdistelmää. Molempia liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ananas ja maitotuotteet eivät mätsää, vaikka ananas olisikin purkkikamaa. Ainakin itselläni esim. rahkassa alkaa jotenkin erottumaan ne rahkan ainesosat jos seassa on ananasta (toinen paha on kiivi) ja maku on juurikin pistävä. 

Vierailija
12/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Veikkaan tuota aurajuusto-parmesaani yhdistelmää. Molempia liikaa.

Samaa mietin, että eivät sovi yhdessä samaan ruokaan ja muuttuu maut yhdessä kitkeräksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ananas kuuluu jälkiruoaksi, samaan ruokaan ei kannata laittaa homejuustoa ja parmesaania.

Vierailija
14/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luultavasti halpaa ja huonoa sinihomejuustoa siinä.

Ap sanoi, että Aurajuustoa käytti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi smetanaa ja aurajuustoa sekä anasta tuohon ruokaan? Paljon parempaa ilman. 

Tuota smetanaa eniten ihmettelen. 

Vierailija
16/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Luultavasti halpaa ja huonoa sinihomejuustoa siinä.

Ap sanoi, että Aurajuustoa käytti.

Niin, eli halpaa ja huonoa. Aura-juusto ei ole hyvänlaatuista homejuustoa.

Vierailija
17/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se oli varmaan tuo homejuuston ja parmesaanin yhdistelmä, en oikeen näe, että kaksi noin voimakasta juustoa toimisivat kovin hyvin yhdessä, varsinkin jos niitä on liikaa.

Vierailija
18/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Luultavasti halpaa ja huonoa sinihomejuustoa siinä.

Ap sanoi, että Aurajuustoa käytti.

Okei korjataan.. Huonoa sinihomejuustoa.

Vierailija
19/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Luultavasti halpaa ja huonoa sinihomejuustoa siinä.

Ap sanoi, että Aurajuustoa käytti.

Niin, eli halpaa ja huonoa. Aura-juusto ei ole hyvänlaatuista homejuustoa.

mutta ei ole myöskään halpaa.

Vierailija
20/27 |
09.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samalla linjalla, Aura-juusto ei ole hyvälaatuinen sinihomejuusto. Myöskään Parmesan jauheena ei vastaa mitään laatuvaatimuksia. Molemmat ovat olleet kiellettyjä omassa keittiössä jo vuosikymmeniä.

Parmesan on hyvää, jos hankkii palana ja raastaa tai tekee lastuja terävän veitsen avulla. Suomessa saa marketeista, mutta ulkomailla juustokaupoista saa vielä muutaman asteen verran parempaa, kun ostaa palan joka leikataan suoraan isosta lohkosta. Jauhettu Parmesan on jenkkien roskaa ja pääasiassa pilaa makuelämyksen. Aurajuustolla hiukan samoja piirteitä, pääasiassa pilaa ja peittää kaikki muut maut.

Myös tuo sekoitus, kaikki vaan sekaisin mitä kaapista löytyy ja uuniin. Kannattaa etsiä joitakin aineisiin liittyviä reseptejä ja kokeilla lisää vasta kun havaitsee, mikä toimii ja mikä ei. Ja kun kokeilee, käytä hyviä raaka-aineita, feikki Parmesan ja feikki sinihomejuusto eivät ole suositeltavia raaka-aineita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi viisi