Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Koko Suomi leipoo, juustokakut ja Runebergin tortut

Vierailija
22.10.2013 |

Vadelman ja tuorejuuston liitto on taivaallinen. Jakson innoittamana oli pakko kaivaa pakastimesta vadelmia ja sekoittaa ne tuorejuuston kanssa, ripaus sokeria ja ihana iltapala valmis.

 

Kokeilen kyllä voittajakakkua myöhemmin.

 

Runebergin tortuista sen verran että ihmettelen etteivät malta temperoida rasvaa. Rasva vaahtoutuu parhaiten lämpöalueella 20-24.

 

Tuossakin tehtävässä näkyi kuinka erilaisia torttuja saadaan samalla reseptillä. Olisikohan joillain ollut myös mittavirhettä kun tortut halkeili paistossa.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän viisi