Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Muna löysänä vai...
21.10.2013 |
kiinteäksi paistettuna?
Tein äsken munakasta ja paistoin vain toiselta puolelta siten, että keltuainen jäi hivenen lilluvaksi siihen paistamattomalle puolelle.
Miten sinä nautit munakkaasi?
Kommentit (6)
Sama. Toiselta puolelta vain pastan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minäkin paistan vaan toiselta puolelta :)
Ei saa lillua mitään. Kovana keitetty, munakas kunnolla hyydytetty molemmin puolin. En voi sietää sitä valuvaa keltuaista, oks.
Muna kovana kiitos. Oli muoto mikä hyväänsä
Mun mielestä se maistuu paremmalta jos on hiukan löysä. Kovana niin kuiva.
Alue: Aihe vapaa
Keltsi saa lillua, mutta valksi ei, yäks.