Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muna löysänä vai...

Vierailija
21.10.2013 |

kiinteäksi paistettuna?

Tein äsken munakasta ja paistoin vain toiselta puolelta siten, että keltuainen jäi hivenen lilluvaksi siihen paistamattomalle puolelle.

 

Miten sinä nautit munakkaasi?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keltsi saa lillua, mutta valksi ei, yäks.

Vierailija
2/6 |
21.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama. Toiselta puolelta vain pastan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin paistan vaan toiselta puolelta :)

Vierailija
4/6 |
21.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa lillua mitään. Kovana keitetty, munakas kunnolla hyydytetty molemmin puolin. En voi sietää sitä valuvaa keltuaista, oks.

Vierailija
5/6 |
21.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muna kovana kiitos. Oli muoto mikä hyväänsä

Vierailija
6/6 |
21.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä se maistuu paremmalta jos on hiukan löysä. Kovana niin kuiva.