Lue keskustelun säännöt.
Kannattaa ravintolassa kysellä kanan alkuperää..
07.10.2013 |
En itse nimittäin aio enää kotimaassa ollessani syödä Thaimaassa kasvatettua kanaa, enhän osta sitä kaupastakaan. Tai ylipäänsä muutakaan ulkomailla tuotettua lihaa. Tää on mun oma vastine lihaton lokakuu kampanjalle, join the movement :-)
Kommentit (4)
ei niiltä kebab äijiltä kannata kysyä kanan alkuperää ku ne vaa vastaa "mieto vai tulinen". EIKU kanan alkuperää! "Ei ole, mutta on vakosipulipuli"
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nyt peräänkuulutetaan kanan alkuperään
Mä en ole varmaan koskaan syönyt kanaa. Broileria kyllä.
"Saako teiltä kanan alkuperää?"
Kamalaa, jos tyrkyttävät sitä pakoputken loppuosaa. Sehän on kloaakkiaukko ja lisääntymiselin ja vaikka mikä munintarööri, iuh.