Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Ohut kasslerpihvien valmistus? Uuniinko
Kommentit (5)
Minä ruskistan kasslerpihvit molemmin puolin ja jätän sitten kannen alle hautumaan. Tulee hyvää ja mureaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuinka pitkäksi aikaa hautumaan? Mitä nesteeksi, lihalientä vai ihan vain vettä?
Vierailija kirjoitti:
Kuinka pitkäksi aikaa hautumaan? Mitä nesteeksi, lihalientä vai ihan vain vettä?
Pitkäksi aikaa miedolla lämmöllä. Vesi käy nesteeksi, älä pilaa ruokaa liemikuutiolla.
Vierailija kirjoitti:
Kuinka pitkäksi aikaa hautumaan? Mitä nesteeksi, lihalientä vai ihan vain vettä?
En laita mitään nestettä, kannen alla tulee kosteutta pannulle. Kokeilemalla selviää, milloin liha on mureaa. Puolesta tunnista tuntiin muistelen.
Alue: Aihe vapaa
Juu ei. Ei syömäkelpoista.