Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ohut kasslerpihvien valmistus? Uuniinko

Vierailija
03.09.2020 |

Paistamisen jälkeen? Kuinka pitkäksi aikaa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu ei. Ei syömäkelpoista.

Vierailija
2/5 |
03.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä ruskistan kasslerpihvit molemmin puolin ja jätän sitten kannen alle hautumaan. Tulee hyvää ja mureaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka pitkäksi aikaa hautumaan? Mitä nesteeksi, lihalientä vai ihan vain vettä?

Vierailija
4/5 |
03.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuinka pitkäksi aikaa hautumaan? Mitä nesteeksi, lihalientä vai ihan vain vettä?

Pitkäksi aikaa miedolla lämmöllä. Vesi käy nesteeksi, älä pilaa ruokaa liemikuutiolla.

Vierailija
5/5 |
03.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuinka pitkäksi aikaa hautumaan? Mitä nesteeksi, lihalientä vai ihan vain vettä?

En laita mitään nestettä, kannen alla tulee kosteutta pannulle. Kokeilemalla selviää, milloin liha on mureaa. Puolesta tunnista tuntiin muistelen.