Unohdin ruskistaa lihapalat pannulla ennen uunia, onko pataruoka pilalla?
Eli yleensä ruskistan lihapalaset ensin pannulla kevyesti ja siirrän sitten uuniin kypsymään ja muhimaan. Nyt tein ruokaa "vasemmalla kädellä" muiden hommien lomassa ja unohdin käyttää lihat ensin pannulla. Laitoin siis lihat (naudanlihaa), juurekset ja mausteet suoraan paistopussiin ja uuniin. Tuleeko näistä ruokaa ollenkaan?
Kommentit (5)
Lämpötila vaan korkeammaksi niin ruskistuvat. Itse teen pataruoat niin että alkulämpö on 225 ja siitä sitten lasken ruskistumisen jälkeen.
tulee ihan hyvin, kun ovat paistopussissa! jos ei olis olleet, ei olisi kandennu vetää kuivaksi ja ylikypsäksi. ruskistaminen sulkee lihan ja nesteet pysyy sisällä näets
Hyvää pitäis tulla noinkin, kerro sit tuliko syötyä.
No eiks se karjalanpaistikin tehdä mitään ruskistelematta? En mä kyllä harrasta lihojen ruskistamista koskaan, oli sitten paisti tai kinkku.