Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Unohdin ruskistaa lihapalat pannulla ennen uunia, onko pataruoka pilalla?

Vierailija
11.08.2013 |

Eli yleensä ruskistan lihapalaset ensin pannulla kevyesti ja siirrän sitten uuniin kypsymään ja muhimaan. Nyt tein ruokaa "vasemmalla kädellä" muiden hommien lomassa ja unohdin käyttää lihat ensin pannulla. Laitoin siis lihat (naudanlihaa), juurekset ja mausteet suoraan paistopussiin ja uuniin. Tuleeko näistä ruokaa ollenkaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eiks se karjalanpaistikin tehdä mitään ruskistelematta? En mä kyllä harrasta lihojen ruskistamista koskaan, oli sitten paisti tai kinkku.

Vierailija
2/5 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpötila vaan korkeammaksi niin ruskistuvat. Itse teen pataruoat niin että alkulämpö on 225 ja siitä sitten lasken ruskistumisen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee ihan hyvin, kun ovat paistopussissa! jos ei olis olleet, ei olisi kandennu vetää kuivaksi ja ylikypsäksi. ruskistaminen sulkee lihan ja nesteet pysyy sisällä näets

Vierailija
4/5 |
11.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää pitäis tulla noinkin, kerro sit tuliko syötyä.