Vierailija

Onko hänen sukunimensä tosiaan Alanya? Haluaako hän pitää sukunimensä salassa julkisuudelta vai onko vaihtanut sen tai naimisissa turkkilaisen kanssa?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Terhi on omaa sukua Hiilinen. On naimisissa turkkilaisen miehen kanssa. Alanya on ihan normaali turkkilainen sukunimi, kuten meillä esim. Lahti tai Nummela tai Lappi tai Koski, jotka ovat myös paikkakuntia.

Miksi tuota Terhiä on jotenkin hehkutettun julkisuudessa. On joo kohdepäällikkö mutta ei näytä nyt millään ihmeen meriiteillä tuolle pallille päässyt. Hoiteaa varmaan hommansa mutta ainakin englannin kielen ääntäminen on kauheaa tankeroa ja kielioppivirheitäkin vilisee. En tiedä sujuuko turkki nyt paremmin. Lisäksi yliruskettnut naama tekee vanhemman näköiseksi mitä on. Vähän huulipunaa voisi käyttää ettei olisi niin värittömät huulet.

Vierailija

Ainakin noilla matkaoppailla huumoria riittää. Myös se tummatukkainen tyttö (hieman pyöreä) on hyvä tyyppi.

Ai Erja? :)

Terhi oli suosikkini joskus muinoin Miss Suomi -finalistina ollessaan. Ja tietysti nuo enkun virheet ovat hassuja, mutta totuus on, että kun puhutaan englantia vajavaisesti taitavien kanssa, sitä omaa puhumista on vain sopeutettava heidän tahtiinsa. Siis suppeaa sanavarastoa, yksinkertaisia lauseita, hidasta ja vähän tankeroa ääntämistä jne. Ei se tietty kaikkia kielioppivirheitä anteeksi anna, mutta kuitenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla