Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko leivontamargariinia käyttää levitteenä?

Vierailija
17.07.2020 |

Vai vain leivontaan?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi mutta se on pahaa.

Vierailija
2/6 |
17.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, mutta paremmalta leipä maistuu vaikka ilman levitettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo vaivaa että ruoanlaittoon ja leivontaan tarkoitettu eli kuumentuu molemmissa tapauksessa..eli onko siinä jotain semmosta joka vaatii kuumentamisen ollakseen syömäkelposta..?

Vierailija
4/6 |
17.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuo vaivaa että ruoanlaittoon ja leivontaan tarkoitettu eli kuumentuu molemmissa tapauksessa..eli onko siinä jotain semmosta joka vaatii kuumentamisen ollakseen syömäkelposta..?

Saat ruokamyrkytyksen jos et keitä leivontarasvaa 15 min.

Vierailija
5/6 |
17.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munkkirasva on erikseen..

Vierailija
6/6 |
17.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen käytettiin kaikkeen sitä leivontamargariiniä Mildaa.S itte myöhemmin tuli leviteargariini.   Mikä sai sut luulemaan että ne olis   e ri  ainetta.  Margaiinitehtaalla ne pehmeät vain pakataan rasiaan,  ne ovat pehmeitä jääkaapissakin.   Toiseen lisätään rypsiöljyä. Et sitten varmaan ole elänyt silloin kun oli vaan sitä voita.  Maalasiliitto   nyk.keskusta   vihasi margariinia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän yksi