Voiko leivontamargariinia käyttää levitteenä?
Kommentit (6)
Voi, mutta paremmalta leipä maistuu vaikka ilman levitettä.
Tuo vaivaa että ruoanlaittoon ja leivontaan tarkoitettu eli kuumentuu molemmissa tapauksessa..eli onko siinä jotain semmosta joka vaatii kuumentamisen ollakseen syömäkelposta..?
Vierailija kirjoitti:
Tuo vaivaa että ruoanlaittoon ja leivontaan tarkoitettu eli kuumentuu molemmissa tapauksessa..eli onko siinä jotain semmosta joka vaatii kuumentamisen ollakseen syömäkelposta..?
Saat ruokamyrkytyksen jos et keitä leivontarasvaa 15 min.
Ennen käytettiin kaikkeen sitä leivontamargariiniä Mildaa.S itte myöhemmin tuli leviteargariini. Mikä sai sut luulemaan että ne olis e ri ainetta. Margaiinitehtaalla ne pehmeät vain pakataan rasiaan, ne ovat pehmeitä jääkaapissakin. Toiseen lisätään rypsiöljyä. Et sitten varmaan ole elänyt silloin kun oli vaan sitä voita. Maalasiliitto nyk.keskusta vihasi margariinia.
Voi mutta se on pahaa.