Lue keskustelun säännöt.
Oisko sulla hyvä kanarisoton ohje?
Kommentit (2)
Valkoviini tai vermutti on kyllä aika olennainen osa. Se alkoholi haihtuu pois kokonaan. Korvikkeena voi kokeilla myös vissyvettä.
Kana- hernerisotto kun herneenpalkoja taas saa:
Herneenpalkoja
kananpaloja
mietoa sipulia
Riivi herneet ja keitä paloista liemi. Voit murskata palkoja hiukan. Tee perusrisotto (kuullota sipulit, lisää riisi, kuullota, säikäytä kylmällä nesteellä). Käytä liemenä palkolientä (siivilöitynä). Nakkaa sekaan herneet, tuoreet kypsyvät muutamassa minuutissa. Lopuksi kypsät kananpalat, ja epäortodoksisesti tuorejuustoa. Päälle tuoreita yrttejä, timjami sopii hyvin, ja tietysti persilja.
Liemeen voi nakata myös kanan luut, persiljan varret jne.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sen viinin voi jättää myös ihan pois, purista vaikka hieman sitruunan mehua riiseille siinä vaiheessa kun viini pitäisi lisätä, niin saat samantapaista hapokkuutta. Jos sellaista italialaistyyppistä risottoa haluat tehdä niin esim. tuolla on ohje kanarisotosta johon tulee myös tomaattimurskaa, punasipulia ja basilikaa: http://kaljamahalady.blogspot.fi/p/ruokaohjeet.html#risotot