Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Nam. Ateriksi lohta, pinaattia ja kikheenepastaa pestokastikkeella. Vehnätön viikko polkaistu käyntiin!
Kommentit (9)
Vehnätön elämä täällä (crohn) :) Onneksi noita kikhernetuotteita on jo monensorttisia. Tattaripasta on myös hyvää, linssipastakin menee vahvojen makujen kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mulla on sokeriton viikko ja vihaan jokaista minuuttia!
Mulla on jäänyt vehnä luonnostaan pois, kun siitä vaan vatsa turpoaa.
Pestokastike on vähän veltto tuokaluväline. Eikö olisi helpompi syödä lohi, pinaatti ja hernetahna harukalla kuin pestokastikkeella
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aika nälkä saisi olla, että tuommoista söisin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tehdäänkö kikhernepasta pastakoneella vai miksi sen nimi on pasta?
Alue: Aihe vapaa
Hyvä! Noin 8 vehnätöntä vuotta jo takana!