Onko sinulle grillaamisessa tärkeämpää ruuan maku vai se, ettei grilli likaannu?
Olin haaveillut grillatuista lohiperhosista, tiedättehän, rapea pinta jne, ja ostanut laadukkaat raaka-aineet. Grillaamisen jätin miehelle. Ja kas, saatiin pariin eri folioon käärittyä liemessään keittynyttä ja foliosta irti repiessä hajoavaa kalamössöä. Syy: grilli olisi voinut likaantua. Just.
Kommentit (11)
Ei väliä kummallakaan. Vain se ratkaisee, että mies on tyytyväinen ja saa toteuttaa grillauksen tarvettaan. En puutu koko hommaan enkä edes syö mitään käristettyä.
Lohta on turha kikkailla grillissä. Valurautapannulla kun paistaa niin tulee parasta.
Häh? Olisin halunnut tehdä keittoa, mutta kattila likaantuu? Eihän tuossa ole mitään logiikkaa.
Mua ainakin vituttaisi, jos eukko ostaisi kaupasta raaka-aineet ja käskisi ”grillaa nämä”.
Vierailija kirjoitti:
Mua ainakin vituttaisi, jos eukko ostaisi kaupasta raaka-aineet ja käskisi ”grillaa nämä”.
Mua taas vituttaisi, jos mies kutsuisi noin rumilla nimillä. Saisi jatkossa itse ostaa grillattavansa, omassa taloudessaan ja ilman eukkoja.
No meidän mökkigrillissä olis just ollut valurautaparilla, muuten mökillä on vaan teflonpannuja.
Taidan lähteä ravintolaan syömään.
Ap
Missään nimessä ei kannata asioista keskustalla kumppanin kanssa.
Ex- miesystävä hommasi mökille kaasugrillin. Varsin pian kävi ilmi ettei siinä mitään voi laittaa kun sotkeentuu, ja pitäisi kuulemma tiskata joka kerran jälkeen ne valurautaparilat.
Tutuilla grilli on lähinnä uuni. Ruuat kääritään folioon ja kypsytetään kannen alla.
Maku tietenkin. Ruoan laittoahan varten ne on tehty wtf.
Mies vaihtoon.