Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Liian kuiva kakku. Äitini 75 vuotta teki mansikkakakun mutta ei onnistunut. Kakku jäi tosi kuivaksi.

Vierailija
12.07.2020 |

Laittoi mansikoita väliin ja päälle kermavaahtoa. Minusta sisällekin olisi pitänyt laittaa kermavaahtoa. Otin vain pienen palan.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäpä jos tekisit jatkossa itse äidillesi, 75v, mansikkakakun.

Vierailija
2/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannaania välliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. Kevyt kostutus ja sitten reilusti mansikoita ja kermavaahtoa. Päällimmäisen levyn päälle ei muuta kuin kevyt kostutus. sitten seuraavana päivänä päälle kerma ja marsipaani tai vaihtoehtoisesti vaikka pelkkä kerma

Vierailija
4/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppini tekee aina liian makean kakun. Kaikki vaan irvistelee kuinka hyvää se on vaikka hampaisiin sattuu.

Aina.

Vierailija
5/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakun kermaa ei tarvii sokeiroida paljon ollenkaan. muuten tulee liian makea

Vierailija
6/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. Kevyt kostutus ja sitten reilusti mansikoita ja kermavaahtoa. Päällimmäisen levyn päälle ei muuta kuin kevyt kostutus. sitten seuraavana päivänä päälle kerma ja marsipaani tai vaihtoehtoisesti vaikka pelkkä kerma

Marsipaani?!? 🤢

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. Kevyt kostutus ja sitten reilusti mansikoita ja kermavaahtoa. Päällimmäisen levyn päälle ei muuta kuin kevyt kostutus. sitten seuraavana päivänä päälle kerma ja marsipaani tai vaihtoehtoisesti vaikka pelkkä kerma

Marsipaani?!? 🤢

Marsipaani on maailman tavallisin (suklaan lisäksi) täytekakun päällinen. Kermavaahto menee niin äkkiä pilalle, että kakku on syötävä samoin tein.

Vierailija
8/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äitisi teki sen tarkoituksella, ettet rohmuaisi koko kakkua. On varmaan huomannut, että takamuksesi on vähän päässyt leviämään viime aikoina. Parasta että lähdet nyt lenkille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika vanha kakku sitten.

Vierailija
10/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kakun kermaa ei tarvii sokeiroida paljon ollenkaan. muuten tulee liian makea

Makuja on monia. Aina laitan sokeria kermavaahtoon. Sen sijaan se millä kostutan kakun ei ole niin makea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko tämä ihan oikeasti aloituksen arvoinen asia?!

Vierailija
12/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakku kostutetaan sokerivedellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliko tämä ihan oikeasti aloituksen arvoinen asia?!

Oliko tämä todella sen arvoinen aloitus, että sinäkin siihen vastasit?

Näköjään oli.

Vierailija
14/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiittämätöntä. Olisit onnellinen, että sinulla on vielä äitisi, se ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikään ei ole ällöttävä pää kuin ylimakea ja liian kostutettu kakku. Vauvansoseet on kakun välissä hyviä

Vierailija
16/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. Kevyt kostutus ja sitten reilusti mansikoita ja kermavaahtoa. Päällimmäisen levyn päälle ei muuta kuin kevyt kostutus. sitten seuraavana päivänä päälle kerma ja marsipaani tai vaihtoehtoisesti vaikka pelkkä kerma

Marsipaani?!? 🤢

Marsipaani on maailman tavallisin (suklaan lisäksi) täytekakun päällinen. Kermavaahto menee niin äkkiä pilalle, että kakku on syötävä samoin tein.

Marsipaani on ärsyttävää, ensimmäinen kakun ottaja ottaa puolen kakun marsipaanit

Myös ällömakeaa.

Vierailija
17/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

75 vee eikä osaa tehdä kakkua? Vaikea uskoa.

Opin jo lapsena mummoltani, miten tehdään hyvä täytekakku. Salaisuus on juurikin kostuttamisessa.

Vierailija
18/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainoa oikea kostutus kakulle on rommivesi

Vierailija
19/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kakun kermaa ei tarvii sokeiroida paljon ollenkaan. muuten tulee liian makea

En laita lainkaan sokeria kermaan, mansikat antaa tarpeeksi makeutta kakkuun. Kakkupohjan kostutus on tärkeää. Sitä enemmän kostutettava, mitä tiiviimpi kakkupohja. Jos on kovin hötöinen/ ilmava pohja, kostutuksen kanssa oltava varovainen. Väliin kermakerros, ja paljon mansikkaviipaleita. Päälle paljon kermaa, ja paljon mansikoita. Ah että tulee hyvä kesäkakku, ja häviää parempiin suihin nopeasti.

Vierailija
20/20 |
12.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiva että kerroit, tämä oli tärkeä tieto minulle.