Papujen liotuksesta
Eihän haittaa jos laittaa erilaisia papuja likoamaan samaan kattilaan yön yli? Ajattelin kidney-ja mungpapuja ja kikherneitä.
Vai miten kannattaisi huomista salaattia varten?
Kommentit (3)
[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 21:44"]
Liottaa voi, mutta huomenna ne pitääkin jo eritellä enneku keität muuten menee pienimmät atomeiksi ennenku isommat kypsyy
[/quote]
Kannattaa siis erikseen liottaa. Tässä vaiheessa helpompaa:)
[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 21:47"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 21:44"]
Liottaa voi, mutta huomenna ne pitääkin jo eritellä enneku keität muuten menee pienimmät atomeiksi ennenku isommat kypsyy
[/quote]
Kannattaa siis erikseen liottaa. Tässä vaiheessa helpompaa:)
[/quote]
Ja kiitos vastauksestasi.
Liottaa voi, mutta huomenna ne pitääkin jo eritellä enneku keität muuten menee pienimmät atomeiksi ennenku isommat kypsyy