Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Papujen liotuksesta

Vierailija
10.05.2013 |

Eihän haittaa jos laittaa erilaisia papuja likoamaan samaan kattilaan yön yli? Ajattelin kidney-ja mungpapuja ja kikherneitä. 

Vai miten kannattaisi huomista salaattia varten?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liottaa voi, mutta huomenna ne pitääkin jo eritellä enneku keität muuten menee pienimmät atomeiksi ennenku isommat kypsyy

Vierailija
2/3 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 21:44"]

Liottaa voi, mutta huomenna ne pitääkin jo eritellä enneku keität muuten menee pienimmät atomeiksi ennenku isommat kypsyy

[/quote]

Kannattaa siis erikseen liottaa. Tässä vaiheessa helpompaa:)

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 21:47"]

[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 21:44"]

Liottaa voi, mutta huomenna ne pitääkin jo eritellä enneku keität muuten menee pienimmät atomeiksi ennenku isommat kypsyy

[/quote]

Kannattaa siis erikseen liottaa. Tässä vaiheessa helpompaa:)

 

 

[/quote]

Ja kiitos vastauksestasi. 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä seitsemän