Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpaa krilliin, sijan vai nauran lihaa

Vierailija
04.07.2020 |

Äsken grillasin jotakin nauran xxxl tenessee pihviä vai mikä lie.
Liikaa oli marinoitu ja lihan luontaista makua ei tuntunut juurikaan, ja sitkeääkin oli kuin mikä.
Sijan kyljyksiä tulee rillattua useammin, se kypsyy nopeammin ja on mureampaa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
04.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan entrecote itse maustettuna. En ikinä osta marinoituja.

Grillattavan lihan pitää muutenkin olla tarpeeksi rasvaista, jos ei halua sellaista kuivaa känttyä.

Vierailija
2/4 |
04.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita vaikka oma lerssisi sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
04.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se niin on että aina kannattais ostaa maustamatonta ja itse maustaa.

Kerran oli hyvää marinoitua, oli vähän makeaa ja suolaista sopivasti.

Vierailija
4/4 |
04.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Krapuja laittaisiin itse krilliin.