Mielipide ateriasta
Aion kutsua kavereita syömään. Miltä kuulostaa menu: aura hyrskypotut, savustettu lohi kermaviilikastikkeella, rosmariiniporkkanat ja yksinkertainen vihersalaatti?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Minusta nuo maut riitelevät keskenään: homejuusto, savu ja rosmariini.
Rosmariinin voi vaihtaa hunajaksi. Entä savum ja homeen kisma?
Rakastan ruokaa mutta aurajuusto on pahinta ikinä. Älä pilaa perunoita!
Mä taas rakastan aurajuustoo, mut en sotkis sitä lohen kanssa.
En ole tehnyt aura hyrskyjä koskaan, vain tavallisia smetanalla. Aurajuustolla kuorrutettu lohi on ihanaa. Siitä tämä idea. Ap
Miten sä teet aurajuustosta hyrskypotut? Meinaan ei se juusto sula siihen, jollet sitten erikseen ensin sulata juustoa.
Mutta anyways. Minä en tekisi hyrskypottuja aurajuustosta. Homejuuston maku EI sovi yhteen savun aromin kanssa.
Tee ihan tavalliset kesäpotut, päälle voisulaa ja tuoretta tilliä mieluummin. Voihan sinä panna aurajuustoa erikseen tarjolle, jos haluat.
Minusta nuo maut riitelevät keskenään: homejuusto, savu ja rosmariini.