Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mielipide ateriasta

Vierailija
11.06.2020 |

Aion kutsua kavereita syömään. Miltä kuulostaa menu: aura hyrskypotut, savustettu lohi kermaviilikastikkeella, rosmariiniporkkanat ja yksinkertainen vihersalaatti?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta nuo maut riitelevät keskenään: homejuusto, savu ja rosmariini.

Vierailija
2/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylellistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minusta nuo maut riitelevät keskenään: homejuusto, savu ja rosmariini.

Rosmariinin voi vaihtaa hunajaksi. Entä savum ja homeen kisma?

Vierailija
4/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan ruokaa mutta aurajuusto on pahinta ikinä. Älä pilaa perunoita!

Vierailija
5/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä taas rakastan aurajuustoo, mut en sotkis sitä lohen kanssa.

Vierailija
6/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole tehnyt aura hyrskyjä koskaan, vain tavallisia smetanalla. Aurajuustolla kuorrutettu lohi on ihanaa. Siitä tämä idea. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
11.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten sä teet aurajuustosta hyrskypotut? Meinaan ei se juusto sula siihen, jollet sitten erikseen ensin sulata juustoa.

Mutta anyways. Minä en tekisi hyrskypottuja aurajuustosta. Homejuuston maku EI sovi yhteen savun aromin kanssa.

Tee ihan tavalliset kesäpotut, päälle voisulaa ja tuoretta tilliä mieluummin. Voihan sinä panna aurajuustoa erikseen tarjolle, jos haluat.