Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakastetun kalan kypsennys?

Vierailija
01.06.2020 |

Jäisenä vai sulatettuna?
Minulla on pussillinen jäisiä, kokonaisia, päättömiä, suolistettuja kaloja. Eivät mitään sinttejä, mutta eivät lohiakaan. Yksi kpl painaa n. 200 g.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin voi laittaa jäisenäkin, mutta pannulla valmistattaessa sulattaisin ensin.

Vierailija
2/6 |
01.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin vain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna sulaa rauhassa, ehdottomasti.

Vierailija
4/6 |
01.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka vanhaa?

Roskiin.

Vierailija
5/6 |
01.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuinka vanhaa?

Roskiin.

Kui?

Älä ny hulluja puhu!

Vierailija
6/6 |
01.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uuniin voi laittaa jäisenäkin, mutta pannulla valmistattaessa sulattaisin ensin.

Ok. Näin itsekn järkeilin. Kalojen pinnalla on jäätä, niin se sulaa vedeksi, jonka voi kaataa pois ennen paistoa. Teen itselleni pari kalaa lounaaksi, niin en viitsi sitä varten lämmittää uunia. Paistettu kala on hyvää. :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yhdeksän