Lue keskustelun säännöt.
Miksi esimerkiksi saksalaisista (=lue laadukkaista) vehnäoluista puuttuu se k*sinen jälkimaku, mikä on kaikissa suomalaisissa oluissa?
29.05.2020 |
Miksi niissä ei ole sitä paskan karvasta jälkimakua?
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
En tiedä mitä paskaoluita harrastat
No kusisia tietenkin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lagerit on aika paskaa esim. Bitterit paljon parempia ja sitten humalan käyttö vaikuttaa
Noissa käytetään aina jotain kitkeriä humalia, vaikka itse haluaisin potkua oluihin ja sitten joku "olut-mestari" on saanut oikein maltaisen oluen aikaan, niin siihen on laitettu joku kitkerä humala.
Ei wattu, pitääkö tässä oikeasti alkaa itse panemaan oluita (kin) ..
Zinc
En tiedä mitä paskaoluita harrastat