Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi esimerkiksi saksalaisista (=lue laadukkaista) vehnäoluista puuttuu se k*sinen jälkimaku, mikä on kaikissa suomalaisissa oluissa?

Vierailija
29.05.2020 |

Miksi niissä ei ole sitä paskan karvasta jälkimakua?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
29.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mitä paskaoluita harrastat

Vierailija
2/3 |
29.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä mitä paskaoluita harrastat

No kusisia tietenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
29.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lagerit on aika paskaa esim. Bitterit paljon parempia ja sitten humalan käyttö vaikuttaa

Noissa käytetään aina jotain kitkeriä humalia, vaikka itse haluaisin potkua oluihin ja sitten joku "olut-mestari" on saanut oikein maltaisen oluen aikaan, niin siihen on laitettu joku kitkerä humala.

Ei wattu, pitääkö tässä oikeasti alkaa itse panemaan oluita (kin) ..

Zinc

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä neljä