Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Samoin kuin vaikkapa johonkin rooliin ei voisi kuvitellakaan ketään muuta näyttelijää kuin jonkun tietyn.

Sivut

Kommentit (68)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:

ja oli siis Queen – Bohemian Rhapsody

Angeline Jordan teki tuosta hienon jazzversion alkuvuodesta. Freddie Mercury olisi ollut varmasti ihastuksissaan.


voi mahdollisesti ollakin. Pitääpä kuunnella sekin.

Tässä tietoa Freddyn äänestä " Tämä tarkoittaa tenorina pidetyn Mercuryn äänialan olleen todennäköisesti baritoni. Lisäksi tutkijoiden mukaan Mercuryn äänihuulet värähtelivät nopeammin kuin muilla ihmisillä: hänen äänihuulensa värähtelytaajuus oli 7.04 hertziä, kun tavallisesti äänihuulet värähtelevät 5.4 Hz ja 6.9 Hz välillä.

Tutkijat tulivat myös johtopäätökseen, että Mercury käytti laulaessaan todennäköisesti aliharmonioita (subharmonics). Aliharmoniat syntyvät, kun äänihuulten lisäksi henkitorvea syödessä ja juodessa suojelevat taskuhuulet värähtelevät laulaessa. Tätä tekniikkaa käyttävät lähinnä mongolialaiset kurkkulaulajat."

Vierailija

Kaikki Nylon Beatin kappaleet. Ne vain ovat sanoituksiltaan niin mielipuolisen uniikkeja, ettei kukaan muu artisti pystyisi vetämään niitä uskottavasti.

Vierailija

Lauri Tähkä - Polte. Ehkä joku voisi laulaakin sen alkuperäisenä versiona, mutta minua ärsyttää Chisun versio siitä biisistä, koska Chisu ymmärsi sen alkuperäisen biisin sanoman väärin ja teki siitä huonon version.

Vierailija

Mielestäni monet Bowien biisit. Bowien laulutyyli on tosi omintakeinen ja mielestäni oleellinen osa hänen biisejään. Eivät toimi covereina.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vain Kasmir voi laulaa omia biisejään.

Vain Kasmir haluaa laulaa Kasmirin biisejä. 

Olen katsonut liikaa laulukilpailuja, joissa kilpailijat esittävät Vadelmaveneen vielä huonommin kuin Kasmir.

Vierailija

Oikeastaan en voi kuvitella yhtään suosikkibändieni biisiä kenenkään muun laulamana. Ja pelkkä laulajan vaihtuminen on paha juttu ja bändi ei tavallaan pysty esittämään niitä edellisen laulajan laulamia biisejä samalla tavalla. Silloin käy usein niin, että ne uudet biisit toimivat, mutta vanhat eivät toimi. Tosin joskus se uusi laulaja myös pilaa bändin ja se ei enää ollenkaan ole enää sellainen kuin ennen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla