Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Onko kaali jotenkin myrkyllinen kun sitä pitää paistaa niin pitkään?
Kommentit (5)
Ihan turha paistaa keräkaalia, vain se päällimmäinen lehti paistuu ja sehän on ryppyinen ja huono muutenkin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaali ja sipuli muuttuvat makeiksi ja pehmeiksi pitkässä kypsytyksessä. Molempia voi tietysti syödä raakanakin.
Maku muuttuu todella ällöttäväksi ylikypsentämisellä. Raakana tai lyhyesti wokattuna herkullista.
Vierailija kirjoitti:
Maku muuttuu todella ällöttäväksi ylikypsentämisellä. Raakana tai lyhyesti wokattuna herkullista.
Kaali on vähän niinkuin liha, voi tehdä nopeasti paistamalla tai sitten hauduttamalla parikin tuntia. Makuasioita.
Alue: Aihe vapaa
Ei ole voit raastaa ja syödä, kaalikääryleissä se rakenne pitää saada pehmenemään ja maku tulee kypsyydestä...