Kääretorttupohja vain kolmesta kananmunasta? Tuleeko liian ohut?
Haluaisin leipoa unelmatortun. Kaikkia aineksia on, mutta kananmunia on vain 4 kpl. Kaikissa löytämissäni ohjeissa pohjaan tulee 4 kananmunaa ja täytteeseen (voi-tomusokerikreemi) 1 kananmuna. Joten pitäisi olla yhteensä 5.
Kumpi on kannattavampaa, tehdä kolmen munan pohja ja käyttää yksi täytteeseen vai tehdä ohjeenmukainen pohja ja jättää kananmuna kokonaan pois täytteestä? En jaksa lähteä kauppaan.
Kiitos.
Kommentit (7)
Hyi helvetti. Halvempaa olis vetää vain ne kolme munaa nassuun per syöjä.
Vierailija kirjoitti:
Hyi helvetti. Halvempaa olis vetää vain ne kolme munaa nassuun per syöjä.
ja TERVEELLISEMPÄÄ.
Liian litteä kuten ex-vaimon rintavarustus. Laita ainakin 6 kananmunaa!
T: leipyrimies
4 riittää, ei täytteeseen tuu kananmunaa, sehän olis raakaa. Pohja paistetaan ja jäähdytetään, laitetaan täyte ja rullataan. Hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.
Kolmesta kananmunasta tulee liian ohut normaalikokoiselle pellille. Ei rullaudu kunnolla. Toki voit kokeilla sellaista, että taittelet leivinpaperin sillä tavalla, että taikina tulee vain 3/4 pellin alalle. Laita siihen pellin tyhjään osaan joku uuninkestävä esine tukemaan sitä paperin reunaa, jotta se pysyy ylhäällä paistamisen ajan.
kyllä se ahmijalle kelpaa
t.voimis