Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En syö punaista lihaa vaan paistan pihvini kypsäksi

Vierailija
03.05.2020 |

On paljon maukkaampaakin kuin raaka liha.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka syö raa'aksi jätettyä lihaa näinä aikoina kun e-coli voi tappaa, salmonella tms. ja raa'an lihan mukana saattaa saada antibiooteille vastustuskykyisen bakteerin eli seuraava antibiootteja vaativa sairaus voi tappaa, koska mitkään antibiootit eivät tehoa.

Puistattaa ajatuskin jostain verisiä nesteitä tihkuvasta lihaklöntistä.

Vierailija
2/5 |
03.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on silti punaista lihaa paistoit sen sitten ihan mustaksi tai söisit raakana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

:D

Vierailija
4/5 |
03.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on silti punaista lihaa paistoit sen sitten ihan mustaksi tai söisit raakana.

Missä sun huumorintaju on?

Vierailija
5/5 |
03.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, jokainen saa pilata pihvinsä miten parhaaksi näkee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme viisi