Saatànan Iltalehti! Mokasinko nyt tämän
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/3fbcdd8c-7cf6-496d-a8d0-014…
Pitikö tuo hèlkkarin kerma siis vaahdottaa ensin!! Miksi ohjeessa sanotaan vaan että täyte: 5 dl kermaa yms ja että pitää kiehauttaa keskenään. Nyt aloin miettinään että olisuki se kerma pitänyt siis jättää sekoittamatta ja kiehauttamatta noiden muiden aineiden kanssa!!
Kommentit (10)
EI pidä vaahdottaa, tarkoitus on että tuo sitrusmehu hyydyttää kiehautetun massan.
Vaahdotettua kermaa ei voi keittää. Tai voi, mutta eipä se vaahtona pysy.
Ei siitä mitään massaa tullut kun sekoitin ne!!! Kun 5 dl piti laittaa kermaa, niin se on ihan nestettä!
Kermavaahtoa tarjoilet sen piiraan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Ei siitä mitään massaa tullut kun sekoitin ne!!! Kun 5 dl piti laittaa kermaa, niin se on ihan nestettä!
Sorry, hieman huono sama, mutta se kiehautettu systeemi kumminkin, se sitrusmehu toimii kuten liivate pannacottassa tai keltuainen creme bruleessa tai vaniljakastikkeessa, se hyydyttää ajan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei siitä mitään massaa tullut kun sekoitin ne!!! Kun 5 dl piti laittaa kermaa, niin se on ihan nestettä!
Sorry, hieman huono sama, mutta se kiehautettu systeemi kumminkin, se sitrusmehu toimii kuten liivate pannacottassa tai keltuainen creme bruleessa tai vaniljakastikkeessa, se hyydyttää ajan kanssa.
sama= sana
Se hyytyminen tapahtuu pakastimessa mutta älä anna täysin jäätyä koska ei jääkalikka ole kovinkaan hyvää syötävää.
Ok ! Voi berc mokasin sen varmaan. Lisäsin sitä creme juttua vähän lisää iihen kun oli jäähtymässä se seos!:( siis ennen ku ehin lukea kaikkia vastauksia. Se on nyt pakkasessa mutta veikkaan et pieleen menee..
Iltalehden ei pitäisi jakaa hyviä ruokaohjeita ääliöille. Ärsyttää kaikki muttin00bit kaupassa.
Ei pidä vaahdottaa!