Miksi sininen lenkki on niin kallista?
Ei selity ainakaan lihapitoisuudella, täyslihagrillimakkarat ovat yleensä edullisempia
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Noin 3,50 euron kilohinta ei minusta ole kallis. Täyslihagrillimakkarat ovat yleensä jotain 6 euron luokkaa kilolta vähintään.
Mistä saa noin halvalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Noin 3,50 euron kilohinta ei minusta ole kallis. Täyslihagrillimakkarat ovat yleensä jotain 6 euron luokkaa kilolta vähintään.
Mistä saa noin halvalla?
Lidlistä.
Ensinnäkin prosessoitujen lihatuotteiden syönti ei ole järkevää, mutta jos paras uunimakkara pitäisi valita, niin hookoon blöö se on!
Se on tehty siniveristen lihasta, siitähän se nimikin tulee.
HK:n Sininen ei ole enää kuin varjo siitä Sinisestä jota myytiin 1960-70-luvuilla. Nyt sen vaalea ja valju, tarttuu kitalakeen. Jotain on reseptissä muutettu ajan kanssa. Ja arvatenkin jotain kalliimpaa raaka-ainetta korvattu jollain halvemmalla. Ei maistu enää vanhan suussa kun on parempaakin joskus saanut.......
kaupan katteet. Siitä on varaa nyhtää enemmän koska kaikki tunnistaa tuotteen, eikä mieti maksaako se 2,79 vai 3,79
Ostan mieluummin sitä S-kauppojen halvinta kotimaista. Parempaa kuitenkin ja maksaa kai edelleen alle euron?
Vierailija kirjoitti:
Ostan mieluummin sitä S-kauppojen halvinta kotimaista. Parempaa kuitenkin ja maksaa kai edelleen alle euron?
Sama juttu. Kerran päätin laittaa elämäni risaiseksi ja ostaa vanhaa kunnon HK:n Sinistä ja yllätyksekseni se oli pulimpi lerssi kuin halvin ehdokas. En osta enää ikinä.
Vierailija kirjoitti:
HK:n Sininen ei ole enää kuin varjo siitä Sinisestä jota myytiin 1960-70-luvuilla. Nyt sen vaalea ja valju, tarttuu kitalakeen. Jotain on reseptissä muutettu ajan kanssa. Ja arvatenkin jotain kalliimpaa raaka-ainetta korvattu jollain halvemmalla. Ei maistu enää vanhan suussa kun on parempaakin joskus saanut.......
Tai sitten sinulla on vanhemmiten makuaisti muuttunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
HK:n Sininen ei ole enää kuin varjo siitä Sinisestä jota myytiin 1960-70-luvuilla. Nyt sen vaalea ja valju, tarttuu kitalakeen. Jotain on reseptissä muutettu ajan kanssa. Ja arvatenkin jotain kalliimpaa raaka-ainetta korvattu jollain halvemmalla. Ei maistu enää vanhan suussa kun on parempaakin joskus saanut.......
Tai sitten sinulla on vanhemmiten makuaisti muuttunut.
Ei se sitä ole, makumuisti on ihmisen tarkin. Pelkässä lihassa ei maku ole muuttunut, herneet ja porkkanat ym. maistuvat samalle kuin ennenkin. Sininen lenkki maistui lihalle ja hyvälle aiemmin, silloin kun siinä oli vielä ne leimat.
Eri
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
HK:n Sininen ei ole enää kuin varjo siitä Sinisestä jota myytiin 1960-70-luvuilla. Nyt sen vaalea ja valju, tarttuu kitalakeen. Jotain on reseptissä muutettu ajan kanssa. Ja arvatenkin jotain kalliimpaa raaka-ainetta korvattu jollain halvemmalla. Ei maistu enää vanhan suussa kun on parempaakin joskus saanut.......
Tai sitten sinulla on vanhemmiten makuaisti muuttunut.
Ei kyllä se on muuttunut 2000-luvulla huonommaksi. Itse olen vaihtanut Atrian punaiseen.
Noin 3,50 euron kilohinta ei minusta ole kallis. Täyslihagrillimakkarat ovat yleensä jotain 6 euron luokkaa kilolta vähintään.