Paistatko lohen uunissa nahka ylöspäin vai alaspäin?
Kommentit (11)
Ylöspäin, niin se ei jää vuokaan kiinni. Rapea nahka on helppo sit nostaa vaan kalan päältä pois.
Alaspäin. Ei ole mikään mielipidekysymys, vaan oikea tapa. Aika vaikea sinne alle laittaa mausteet: tillit, sitruunat yms...
ANNA NIIDEN LOHIEN OLLA MERESSÄ
J PÄÄKKÖNEN
Nahka ylöspäin, ensimmäiset 10 min. Sen jälkeen revin nahan pois, maustan kalan ja palautan sen uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Otan nahan ensin pois.
Niin minäkin, en halua suomujen lilluvan smetanassa, jota laitan uunilohen päälle, käytän tätä reseptiä, mutta otan aina nahan pois.
Vierailija kirjoitti:
Nahka ylöspäin, ensimmäiset 10 min. Sen jälkeen revin nahan pois, maustan kalan ja palautan sen uuniin.
Samoin teen ja kun vetäisen sen nahan pois, kasvin sen harmaan mössön pois ja maustan vasta sitten.
Nahka alaspäin, koska silloin pinnasta tulee rapea
Alaspäin.