Lue keskustelun säännöt.
Huh miten järkyttävät vatsavaivat kun hitusen söin ruisleipää eilen
11.02.2020 |
Syön sen verran harvoin ruista että hyvin pystyy yhdistämään oireet vaikka ne tuleekin puoli vuorokautta myöhemmin.
Monikohan kärsii samasta tietämättä että ruis on syynä?
Kommentit (2)
Sattumalta huomasin että pitkäaikaisten vatsakipujen syynä oli ruis, kun viikon ulkomaanmatkan aikana oireet hävisi.
Kolmasosa reissarista oli liikaa. Aamulla vatsa oli hurjan kipeä ja tuli kiire vessaan...
Ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuinka vähän on hitunen tässä tapauksessa? Ruis ei tietenkään sovi kaikille, mutta osin myös tottumiskysymys. Itse syön ruisleipää kausittain, etenkin syksyisin ja talvisin tekee mieli. Usein aluksi on parina päivänä ilmavaivoja, mutta tasoittuu kyllä nopeasti normaaliksi. Maidon kanssa muuten sama, joskus kun olen ollut matkoilla enkä käyttänyt siellä kuin vähän juustoa tms, niin kotiin palatessa tavallinen maito (ei esim jogurtti) saa vatsan lievästi sekaisin pariksi päiväksi. Ohi menee sekin.