Kun laitatte muovisen lihapaketin suoraan uuniin kalvon poiston jälkeen, laitatteko sen ritilän päälle vai pellille?
Mietin että voiko se sulaa jos pelti kuumenee kuumemmaksi kuin tuo uunin 175 astetta?
Kommentit (12)
1. en pistä muovisia paketteja uuniin.
2. ei kuumene.
Vierailija kirjoitti:
Et laita sitä muovia sinne uuniin. Otat sen lihan pois siitä muovipaketista ja laitat sen uunivuokaan.
Ohjeessa lukee selvästi: poista kalvo ja laita muovirasiassa uuniin. Nuo paksut mustat rasiat on tehty uuninkestäviksi.
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et laita sitä muovia sinne uuniin. Otat sen lihan pois siitä muovipaketista ja laitat sen uunivuokaan.
Ohjeessa lukee selvästi: poista kalvo ja laita muovirasiassa uuniin. Nuo paksut mustat rasiat on tehty uuninkestäviksi.
ap
ei LIHAA myydä moisissa rasioissa. Jotain eineksiä myydään, kuten "liha"mureketta.
ei ne kaikki ole uuninkestäviä,kannattaa katsoa tarkkaan.
JA uuneissa on kyllä enemmän asteita kuin 175.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et laita sitä muovia sinne uuniin. Otat sen lihan pois siitä muovipaketista ja laitat sen uunivuokaan.
Ohjeessa lukee selvästi: poista kalvo ja laita muovirasiassa uuniin. Nuo paksut mustat rasiat on tehty uuninkestäviksi.
ap
ei LIHAA myydä moisissa rasioissa. Jotain eineksiä myydään, kuten "liha"mureketta.
Jos et lue kananrintaa lihaksi niin kai sitten. Muuten horiset ihan omiasi.
sipulii kans kirjoitti:
ei ne kaikki ole uuninkestäviä,kannattaa katsoa tarkkaan.
JA uuneissa on kyllä enemmän asteita kuin 175.
Ohje on 175 astetta.
ap
Ritilälle laitan. Juuri oli lihasuikaleita haudutettavana tuollaisessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et laita sitä muovia sinne uuniin. Otat sen lihan pois siitä muovipaketista ja laitat sen uunivuokaan.
Ohjeessa lukee selvästi: poista kalvo ja laita muovirasiassa uuniin. Nuo paksut mustat rasiat on tehty uuninkestäviksi.
ap
ei LIHAA myydä moisissa rasioissa. Jotain eineksiä myydään, kuten "liha"mureketta.
Jos et lue kananrintaa lihaksi niin kai sitten. Muuten horiset ihan omiasi.
Taitaa olla melko herkkua. pelkkää lihaa paistettu muoviastiassa. Minä haluan ruokiini makua ja yleensä maustan ne lihat joka tapauksessa.
Ei ihan liity aloitukseen, mutta ostin sellaisen uunipannuun sopivan ritilän, joka pitää paitettavan ruuan (vaikka sitten lihan tai broilerin tai uuniperunan) pannun pohjaa korkeammalla. On tosi hyvä, ei tarvitse paistettavia käännellä, kun ruskistuvat alapuoleltakin paistettaessa.
Millä magialla se paketti kuumenisi kuumemmaksi kuin uuni?
Et laita sitä muovia sinne uuniin. Otat sen lihan pois siitä muovipaketista ja laitat sen uunivuokaan.