Vierailija

Vihainen Sara Siepin Instassa hänen mahtavaa kahvipapurusketustaan. Täydellinen kuten kaikki Siepin elämässä näyttää olevan. Sitten sattumalta vilkaisin hänen Balin matkatoverinsa Rosanna Kuljun Instagram tiliä ja tarkemmin sen Story osuutta. Sieppi vilahtaa sielläkin mutta Kas kummaa! Kadehdittava rusketus on yhtäkkiä hävinnyt ja Sieppi on vain tavallisen päivettynyt. Sama toistuu päivästä toiseen: omissa kuvissaan siepillä on syvä tasainen tumma rusketus, matkakumppanin kuvissa vilahtaessaan rusketus on huomattavasti vaalentunut. Omituista...

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei kuvankäsittely ole nykyisin mitenkään outoa....outoa on se, ettet sä sitä älyä.

Rosanna kadehtii kaverinsa täydellistä rusketusta ja tahallaan käsittelee hänet omissa kuvissaan näyttävään vaaleammalta!

Vierailija

Maisa se vasta kuvia muokkaakin, tehnyt itsestään veistoksen instakuvaan.
Martina myös, pidentää roimasti, lisää lihaksia.
Mutta paparazzit eivät tunne armoa😁

Vierailija

Katsoin Martinan kuvaa jostain gaalasta, sillä oli se omituinen hökötys mekkona, jossa omituinen laahus.
Luulin, että Martina oli polvillaan, mutta sehän seisoi, se on varmaan jotain 165cm, vaikka on julkisesti kertonut olevansa jotain 170cm.
Aika rytykkä;)

Vierailija

Vaatteista tuli mieleen... Katselin hieman kauhistuneena saran pukeutumista hänen käydessään Kutan kaupungissa. Ei minkäänlaista kunnioitusta paikallista , hyvinkin vanhoillista väestöä tai maan tapoja kohtaan. Rannoilla ja turistikohteissa tuollaiset vermeet ovat ihan ok, mutta kaupungissa, jossa on paikallista väestöä, hän kulkee paljastavissa vaatteissa ja napa paljaana! Itsekin vietin kutassa muutaman päivän ja kyllä siellä ihmiset - myös turistit - pukeutuivat hieman peittävämmin, ilmastosta huolimatta. Mutta jos tyyli- ja tilannetaju puuttuvat täysin ,, matkan tarkoitus on esitellä itseään ja ainoa mitä matkoista on oppinut, on kylpylöiden aukioloajat, on jälki sitten tuon näköistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla