Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suosittele punaviiniä

Vierailija
04.01.2020 |

Helppoa juotavaa liharuuan kanssa ja tämän jälkeen illan mittaan siemailtavaksi.

Itse pidän cabernet sauvignon -tempranillo -viineistä.

Onko esim. Hardy's
Black tower smooth red
Crocodile creek
Jacob's creek

Myös valkkarista saa antaa vinkkiä kun joku sitä haluaa kuitenkin juoda.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Villa Antinori

Vierailija
2/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viina on viisasten juoma, Ap ei sovi sinulle eikä ystävillesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aussilainen Jacob's Creek on minun suosikki.

Vierailija
4/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain tanniinista, rotevaa ja voimakasta.

Vierailija
5/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä, miten liharuoka on maustettu.Voimakkaat mausteet vaativat voimakkaan viinin ja päinvastoin. Cabernet Sauvignon Kaliforniasta voisi olla yksi.Shiraz tai Syrah on voimakkaan makuinen rypäle, mausteinen (pippuri). Niitäkin on eri maista vaikka Australia.

Valkoviini voisi olla Sauvignon Blanc, puolikuiva. (mustaherukan lehden aromi)

Vierailija
6/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyykky viinit on ihan hyviä. Italialaiset Ciantit on mun suosikkeja, Aussi viinien ohella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaviini on hyvää.

Vierailija
8/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolmen litrat tonkat on ihan hyviä. Tynnyri ois paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Casa Silva punaviinilasi ja valkoviineistä hyviä ovat ranskalaiset kuivat rieslingit.

Vierailija
10/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ottaisin mitä vain Rioja tai Ribera punkkua lihan kanssa. Takuuvarma valinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu siitä, miten liharuoka on maustettu.Voimakkaat mausteet vaativat voimakkaan viinin ja päinvastoin. Cabernet Sauvignon Kaliforniasta voisi olla yksi.Shiraz tai Syrah on voimakkaan makuinen rypäle, mausteinen (pippuri). Niitäkin on eri maista vaikka Australia.

Valkoviini voisi olla Sauvignon Blanc, puolikuiva. (mustaherukan lehden aromi)

Viimeksi kun kysyin Alkossa voimakasmausteiselle ruualle viiniä, siellä neuvottiin kevyttä viiniä voimakkaan seuraksi. sain suosituksen tästä

https://www.alko.fi/tuotteet/911947/Villa-Valentina-Sangiovese-Organic-…

Vierailija
12/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jacob's Creek on todella hyvä ruokajuomaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Casa Silva punaviinilasi ja valkoviineistä hyviä ovat ranskalaiset kuivat rieslingit.

punaviinksi, ei punaviinilasi

Vierailija
14/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorbus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ottaisin mitä vain Rioja tai Ribera punkkua lihan kanssa. Takuuvarma valinta.

Riojaviinit ovat minullekin mieleisiä.

 En ole vielä huonoa Riojaa juonut. Ja voi, kun niitä saisi samalla hinnalla kuin Saksassa asuessamme. 

Vierailija
16/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väärin neuvottu. Voimakas lihamauste peittää kevyen viinin maun. 

Ja päinvastoin voimakas tanniininen viini peittää kevyesti maustetun ruoan maun. Makujen tulee olla tasapainossa.

Vierailija
17/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jotain tanniinista, rotevaa ja voimakasta.

Tanniinista tulee tukka kipeäksi.

Vierailija
18/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotain tanniinista, rotevaa ja voimakasta.

Tanniinista tulee tukka kipeäksi.

Totta, se laukaisee joillain ihmisillä migreeniä.

Itse kärsin aurallisesta migreenistä myös, mutta tanniininen punaviini ei minulla aiheuta sitä.

Vierailija
19/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aussilainen Jacob's Creek on minun suosikki.

Varsinkin stone cellar

Vierailija
20/30 |
04.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sorbus.

Valitettavasti sitä ei enää saa. Mutta saako Ruskaa??

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme