Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Siis tuleeko lasagnen valkokastikkeeseen juustoa vaiko eikö?
27.11.2019 |
Kumpi on oikeampi tapa? Juustoisella kastikkeella (löysälläkin) lasagne tuntuu jämivän viimeistään jäähtyessään tönköksi ja ilman juustoa jauho maistuu läpi, vaikka miten sitä kastiketta keittelisi.
Kommentit (7)
Täysmaitoon se kastike, maustat valkopippurilla , ja vaikka yrteillä ja valkosipulilla.
Juusto tulee ainoastaan pinnalle, ei kastikkeeseen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saat ihan itse päättää laitatko juustoa vai et. Minä en laita, koskaan.
Ihan varovasti muskottia siihen valkoiseen kastikkeeseen, niin eipä maistu jauhot läpi.
Tee oman makusi mukaan. Uskalla soveltaa vähän. :D
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä teen bechamel-kastikkeen, eli juustottoman. Juustoraastetta laitan sitten lasagnen päälle.
Alue: Aihe vapaa
Me laitetaan aina viherpippurisulatejuustoa, ei tule tönkköä eikä maistu jauhoiselta.