Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siis tuleeko lasagnen valkokastikkeeseen juustoa vaiko eikö?

Vierailija
27.11.2019 |

Kumpi on oikeampi tapa? Juustoisella kastikkeella (löysälläkin) lasagne tuntuu jämivän viimeistään jäähtyessään tönköksi ja ilman juustoa jauho maistuu läpi, vaikka miten sitä kastiketta keittelisi.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me laitetaan aina viherpippurisulatejuustoa, ei tule tönkköä eikä maistu jauhoiselta.

Vierailija
2/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysmaitoon se kastike, maustat valkopippurilla , ja vaikka yrteillä ja valkosipulilla.

Juusto tulee ainoastaan pinnalle, ei kastikkeeseen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saat ihan itse päättää laitatko juustoa vai et. Minä en laita, koskaan.

Vierailija
4/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan aina juustoa.

Vierailija
5/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan varovasti muskottia siihen valkoiseen kastikkeeseen, niin eipä maistu jauhot läpi.

Vierailija
6/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee oman makusi mukaan. Uskalla soveltaa vähän. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen bechamel-kastikkeen, eli juustottoman. Juustoraastetta laitan sitten lasagnen päälle.