Lue keskustelun säännöt.
Kaljaa ei kannata kaataa tölkistä kannelliseen rasiaan ja säilöä siinä
12.11.2019 |
Ihan hirveän makusta jo parin tunnin päästä, vaikka oli koko ajan jääkaapissa. Oli pakko tehdä noin, koska tarvitsin muutaman palautustölkin. Mutta hyi víttu kun oli pahaa.
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Amatöörien on parempi pysyä pillimehussa.
Alas kyllä menee mausta riippumatta, lämpimänä tai kylmänä. Mutta mieluummin joisin hyvän- kuin pahanmakuista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miettikää kun kaljaa myytäis pillimehupurkeissa! Menis varmasti kaupaksi ainakin vappuna. Tästä jollekin ilmainen bisnesidea, olkaa hyvät.
Amatöörien on parempi pysyä pillimehussa.