Paistamiseen laktoositon vai normi voi?
Kommentit (9)
Laktoosittomalla voilla ja voilla ei ole käytännössä mitään muuta eroa kuin hinta.
voi on jo luonnostaan erittäin vähälaktoosista ja vain äärimmäisen harvat saavat siitä oireita vaikka laktoosi-intoleranssi olisikin. Joten ei sillä paistoonkaan ole mitään väliä kumpaa on.
Kokemuksesta sanoisin, että laktoositon voi karamellisoituu paistettaessa. Lettuhommissa se on ihan ok, mutta muuhun siitä ei sitten oikein olekaan....
T: Kokki evp
Vierailija kirjoitti:
Kaikista paras paistamiseen on oivariini. Siinä on voi ja.öljy samassa.
Toki jos tarvii lämpöä enemmän mutta paistan kalaa niin riittää voi
Soon kusetusta toi laktoositon voi, ei mitään merkitystä pierun määrään kummalla voilla paistat, mutta maksaakaan se enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Kokemuksesta sanoisin, että laktoositon voi karamellisoituu paistettaessa. Lettuhommissa se on ihan ok, mutta muuhun siitä ei sitten oikein olekaan....
T: Kokki evp
Saman huomannut.
Öljyllä paistaessa saa ruuan kuin ruuan maistumaan ihan paskalta. Kaverini joka on olevinaan hyväkin kokki paistoi kalaa oliiviöljyllä ja voin sanoa että siinä meni hyvä kala täysin pilalle. Pannulle siis ainostaan voita.
Kaikista paras paistamiseen on oivariini. Siinä on voi ja.öljy samassa.