Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Becel-margariinit on täynnä epäterveellisiä öljyjä: rypsi, palmu, auringonkukka -pysy kaukana!

Vierailija
19.09.2019 |

Eniten ihmetyttää tuotteiden saama sydänmerkki-leima.

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Johtuisikohan sydänmerkki siitä, että se on terveellisempi kuin voi, tosin mikä tahansa margariini on terveellisempää kuin voi.

Vierailija
2/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai uskot enemmän Antti Heikkilää kuin virallisia tutkimuksia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Johtuisikohan sydänmerkki siitä, että se on terveellisempi kuin voi, tosin mikä tahansa margariini on terveellisempää kuin voi.

Miten kemialliselta rakenteeltaan muovinkaltainen asia voi olla terveellistä? Oletko koskaan miettinyt, että minkälaisilla kemikaaleilla margariinien rasva ja vesi saadaan tasaiseksi seokseksi?

Vierailija
4/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Johtuisikohan sydänmerkki siitä, että se on terveellisempi kuin voi, tosin mikä tahansa margariini on terveellisempää kuin voi.

Miten kemialliselta rakenteeltaan muovinkaltainen asia voi olla terveellistä? Oletko koskaan miettinyt, että minkälaisilla kemikaaleilla margariinien rasva ja vesi saadaan tasaiseksi seokseksi?

Eikö olekin ihmeellistä, että muovinkaltainen asia korvatessaan voin pienentää sydän- ja verisuonitautikuolleisuutta.

Jos sydänmerkin saa rahalla, niin miksi Valio ei maksa siitä, että saisi sen jokaiseen voipakettiin?

Vierailija
5/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Becel tuoteseloste:

Vesi, kasviöljy (auringonkukka 18%, pellava 8%, rypsi 4%, palmu), muunnettu tärkkelys, suola 1%, kaliumkloridi, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, auringonkukkalesitiini, kaliumsorbaatti, sitruunahappo

---> muunnettu tärkkelys+emulgointiaineet siksi että saadan iso vesimäärä sitoutumaan noihin öljyihin.

ei vaikuta kovin hyvältä ravintorasvalta mielestäni.

Vierailija
6/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi on täysin luonnontuote joka tulee lehmästä sellaisenaan, margariinit voisi verrata moottoriöljyyn,

suomalaisten masennukset ja monet sairaudet joita ei ennen ollut johtuvat margariineista ja käsitellystä maidosta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko että nuo öljyt on epäterveellisiä. Mutta en osta Beceliä, koska siitä suurin osa on itse asiassa vettä. Kevyempää joo, mutta kyllä minä haluan ostaa täyttä öljyä silloin kun ostan öljyä, enkä vesilantrinkia. 

Vierailija
8/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet noita margariineja moittivista, syövät paljon muuta, jotka sisältävät vähintään saman määrän jotain oudompaa mössöä kuin leipälevitteet.

Yksinomaan makeisissa on mieletön määrä lisä-ja väriaineita, samoin useissa juomissa ja kekseissä ja muissa teollisissa tuotteissa.

Ei noilta "myrkyiltä" kokonaan voi välttyä, ellei itse ryhdy tuottamaan kaikkea syömäänäsä ja silloinkin on vielä sellainen vaara, että maaperässä on liikaa jotain ainetta, joten ei edes itse kasvattama ole täysin turvallista ja puhdasta syötävää.

Näin se on.

Mutta tokihan näistä voi kiistellä, maailmaan tappiin saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai uskot enemmän Antti Heikkilää kuin virallisia tutkimuksia?

Näitä "virallisia" tutkimuksia on ollut rahoittamassa isot monikansalliset elintarvikealan jätit, jotka voitelee muun muassa Itä-Suomen Yliopiston professoreja, THL:ää ja Sydänliittoa. Tavoitteena on lisätä pitkälle prosessoitujen ja terveydelle haitallisten tuotteiden suosiota kuluttajien keskuudessa. Kun panokset on isot niin pelikin on likaista.

Vierailija
10/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antti Heikkilä on väärin ymmärretty nero, vuosien päästä ihmiset tulevat ihmettelemään miksei häntä kuunneltu tarpeeksi

professorit, THL, YLE, EU, lääkefirmat haluavat vain suuria voittoja sairauksista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ostelet kevytlimsoja, vaaleaa (kokojyvä)leipää+kevytmargariineja, sipsejä, karkkia ja halpoja einesruokia niin onnea vaan.

Vierailija
12/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Johtuisikohan sydänmerkki siitä, että se on terveellisempi kuin voi, tosin mikä tahansa margariini on terveellisempää kuin voi.

Mikään margariini ei ole voita terveellisempää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tämä juttu on, että kaikki luonnollinen on muka terveellistä? Perustelkaa.

Vierailija
14/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Monet noita margariineja moittivista, syövät paljon muuta, jotka sisältävät vähintään saman määrän jotain oudompaa mössöä kuin leipälevitteet.

Yksinomaan makeisissa on mieletön määrä lisä-ja väriaineita, samoin useissa juomissa ja kekseissä ja muissa teollisissa tuotteissa.

Ei noilta "myrkyiltä" kokonaan voi välttyä, ellei itse ryhdy tuottamaan kaikkea syömäänäsä ja silloinkin on vielä sellainen vaara, että maaperässä on liikaa jotain ainetta, joten ei edes itse kasvattama ole täysin turvallista ja puhdasta syötävää.

Näin se on.

Mutta tokihan näistä voi kiistellä, maailmaan tappiin saakka.

Turhaa löpinää sinulta. Voita syövät ovat hyvin perillä ravinnosta eivätkä syö noita mainitsemisia sotkuja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä ketään, joka ei nykypäivänä altistuisi millekään lisäaineelle tai jollekin ylimääräiselle, mikä ei tuotteeseen pitäisi kuulua.

Se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Vierailija
16/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai uskot enemmän Antti Heikkilää kuin virallisia tutkimuksia?

Uskooko Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen Heikkilää varoittaessaan palmuöljyn syöpävaarallisuudesta? Vai olisko niillä kuitenkin tutkimuksia käytössään?

Mikä muuten on virallinen tutkimus? Koskaan kuullutkaan moisesta.

Vierailija
17/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä ketään, joka ei nykypäivänä altistuisi millekään lisäaineelle tai jollekin ylimääräiselle, mikä ei tuotteeseen pitäisi kuulua.

Se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Siksipä minäkin työnnän kaksin käsin mahdollisimman paljon haitta-aineita kitusiini, koska suuri määrä haitta-aineita on aivan varmasti yhtä haitallista kuin pienikin määrä.

Eiku...

Vierailija
18/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Monet noita margariineja moittivista, syövät paljon muuta, jotka sisältävät vähintään saman määrän jotain oudompaa mössöä kuin leipälevitteet.

Entäs sitten? Sehän vain tarkoittaa, että sitäkin suuremmalla syyllä täytyy mössöjä vähentää muualta, jos ei ilman karkkeja voi olla.

Varsinkin kun on superhelppoa vaihtaa margariinia toiseen merkkiin, mutta karkeista pitäisi luopua kokonaan.

Yksinomaan makeisissa on mieletön määrä lisä-ja väriaineita, samoin useissa juomissa ja kekseissä ja muissa teollisissa tuotteissa.

Väriaineethan ovat monesti lähinnä terveellisiä. Esimerkiksi B2-vitamiinia on keltainen väriaine. Porkkanoiden karoteeni on kaiken terveellisyytensä ohessa oranssi. Lohelle vaaleanpunaisen värin antaa astaksantiini -niminen antioksidantti, jolla on tutkimuksissa havaittu terveyshyötyjä. Mustikanvärisellä antosyaanilla myös. Näitä voisi luetella varmaan koko loppupäivän.

Lisäaineita epäterveellisivinä pitävät ovat henkisiltä kyvyiltään vajaita, joten en ymmärrä, miksi nekin piti mainita. Mikä tahansa aine on lisäaine, jos sitä lisää ruokaan teollisuudessa. Kuten C-vitamiini (E300).

Vierailija
19/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä ketään, joka ei nykypäivänä altistuisi millekään lisäaineelle tai jollekin ylimääräiselle, mikä ei tuotteeseen pitäisi kuulua.

Se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Ei suinkaan ole mahdotonta.

Vierailija
20/25 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auringonkukkaöljy, pellavansiemenöljy, rypsiöljy, rapsiöljy... ovat terveellisiä mutta siihen tuotteeseen on kyllä laitettu ainetta joka pitää koossa mutta yhtä hyvin voit laittaa leivän päälle öljyä suoraan pullosta