Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Korkeasaaren saimaannorppa lopetetaan. Eikö liha kannattaisi myydä ravinnoksi?

Vierailija
06.09.2019 |

Ei ole tiloja pitää norppaa.

Olisi typerää heittää se roskiin. Tuon lihansyöminen olisi ekologista.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/797881-saimaalta-pelastetun-n…

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et ole ilmeisesti koskaan maistanut norppaa?

Vierailija
2/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopetusuhka ei ole sama kuin lopetetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos vähän täsmällisyyttä näihin aloituksiin?

Vierailija
4/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lopetusuhka ei ole sama kuin lopetetaan.

Selvää on, että se viedään piikille.

Vierailija
5/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai sen voisi viedä johonkin muuhun järveen. Olisi yksinäistä, mutta saisi elää.

Vierailija
6/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kai sen voisi viedä johonkin muuhun järveen. Olisi yksinäistä, mutta saisi elää.

Voishan sen, mutta lihanhimo on liian kova.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harmittaa kun se polskii siellä altaassa ihan yksin. :(

Vierailija
8/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihme jos ei joku Tuulispään kaltaisista suojelupaikoista ole tarjonnut ratkaisua norpan sijoittamiseen. Tartuntavaaran takia ei voi laskea vapauteen, mutta voisi saada muualla hyvän elämän, ja ihmisille olisi hyväksi konkreettisesti nähdä näitä luontokappaleita, joten elämänsä olisi siksikin merkityksellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Norpalihan hauduttaminen ja keittäminen ovat aikaa vieviä mutta ruokapöydässä palkitsevia kypsennystapoja, joilla sitkeämmistäkin ruhonosista saadaan niin pehmeitä, että ne irtoavat luusta helposti. Valmistustavat eroavat toisistaan lähinnä kypsennyslämpötilan suhteen: keitinvesi kiehuu sadassa asteessa, kun taas hauduttamisneste on noin 80–90-asteista eli hiljakseen poreilevaa. Haudutusnestettä käytetään vain sen verran, että liha peittyy juuri ja juuri. Uunissa haudutettaessa sopiva lämpötila on 120–150 astetta. Keitettäessä taas norpan liha upotetaan runsaaseen veteen – kylmään tai kiehuvaan.

Vierailija
10/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Harmittaa kun se polskii siellä altaassa ihan yksin. :(

Mene seuraksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Harmittaa kun se polskii siellä altaassa ihan yksin. :(

Mene seuraksi.

Voisiko Juhana Vartiaisen viedä sinne mukaan polskimaan ettei tule yksinäistä?

Vierailija
12/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Harmittaa kun se polskii siellä altaassa ihan yksin. :(

Mene seuraksi.

Voisiko Juhana Vartiaisen viedä sinne mukaan polskimaan ettei tule yksinäistä?

Sinne seuraksi voisi viedä Rinteen hallituksen. Siellä heistä ei olisi niin paljon haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Harmittaa kun se polskii siellä altaassa ihan yksin. :(

Mene seuraksi.

Voisiko Juhana Vartiaisen viedä sinne mukaan polskimaan ettei tule yksinäistä?

Sinne seuraksi voisi viedä Rinteen hallituksen. Siellä heistä ei olisi niin paljon haittaa.

Säälikää nyt vähän sitä norppaakin...ei se tuollaista rangaistusta ansaitse!

Vierailija
14/14 |
06.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hullua että ihmisetkin näkee kaikessa ja kaikkialla vain syötävää. Mikään ei saa elää rauhassa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yksi