Voiko naudan paahtopaistista tehdä lihakastikkeen?
Tarkoitan siis, että paloitella ja keitellä sen kypsäksi?
Olen nähnyt paahtopaistia valmistettavan vain siten, että koko köntti laitetaan uuniin ja siivutetaan ohuiksi siivuiksi.
Piti siis ostaa sisä- tai kulmapaistia mutta vahingossa lähtikin matkaan tuo :)
Kommentit (9)
Ei voi.
Sama juttu kuin se, että kärpässieniä ei voi syödä.
Mahdottomuuksia molemmat.
En kyllä siihen lähtisi. Mikset vaan paista ohjeen mukaan ja teet jonku hyvän kastikkeen erikseen?
Viipaloi ohueksi, mausta suolalla ja pippurilla, paista öljyssä molemmin puolin, laita kastikkeeseen hautumaan riittävän pitkäksi aikaa.
Just eilen tein, tuli todella hyvää.
Voi toki, pidempään ja hiljaa haudutettuna on oikein hyvää ja mureaa.
Vetäise lihamyllyn läpi ja lisäät sinne kastikkeeseen.
Suikaloi, heitä pannuun, mausta. Lisää vehnäjauhoja kunnes ruskistuu ja lisäät lihalientä tai vettä + tuoretta yrttiä.
Oikein hyvää stroganoffia tulee kun hauduttaa pitkään. Kalvot leikattava pois huolellisesti ennen suikalointia. Namnamnam.
Voi tietenkin. Mutta minusta se menee hukkaan sillä tavalla, koska se on parasta mediumina. Tee sille kastike erikseen paistoliemestä.
On ylikypsänä kengänpohjaa, joten todellakaan paras vaihtoehto.