Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko se urbaanilegenda vai totta, että kokit/ ruokien tekijät sylkevät (omasta mielestään) vaikean asiakkaan ruokaan?

Vierailija
27.08.2019 |

Totuus esille!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei syljetä.

Runkathan.

Vierailija
2/5 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka moni kokki edes näkee asiakkaan? Onko tarjoilijoilla haluja ja aikaa jousta kertomassa jokaisesta asiakkaasta kokille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jenkkidokkarissa lääkärit kertoivat mitä kaikkea ruuasta oli löytynyt, kun ihmiset saaneet tauteja niistä.

Pahin oli se kun jossain Jenkkien tacopaikassa oli käynyt hankalia asiakkaita, ja joku työntekijöistä suuttunut siitä ja oli sontinut tacoihin mitkä heille tarjoiltiin! YÖK!

Aika paha tais olla rangaistus ja vahingonkorvauksetkin vielä, kun selvisi.

Vierailija
4/5 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata ruumiineritteitä ruokiin laittaa, koska DNA ja jokaisella on omansa joka voidaan jäljittää :)

Vierailija
5/5 |
27.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, mutta jos kokki notkuu ravintolan (etu tai taka) ovella röökillä kierrän paikan kaukaa. Tupakoiva kokki ei pysty maistamaan omaa ruokaansa.